2012-12-30

Lapozó - év végi cikkek

Korábbi adósságom törlesztem a mai poszttal, a standokon, a lakberendezési részlegen ezúttal három magazinban is megtaláltok így vagy úgy. Év végén, az ünnepekre készülődve már a megszokottnál korábban is kézbe vehettétek a kéthavi duplaszámokat, de az önállóan, havi bontásban megjelenő januári sajtótermékeket is. A következőket ajánlom figyelmetekbe:



Panyi Zsuzsi ékszertervező padlásműhelyét a hivatalos megnyitó apropoján, több mint egy évvel ezelőtt mutattam be nektek itt a blogon (katt ide a képekért). Zsuzsi - aki a fotózás óta már négygyermekes édesanya -, bár saját blogján nap mint nap jelentkezik, magánéletét, családját finoman óvja a nyilvánosságtól. Régi ismerettségünknek köszönhetően velünk mégis kivételt tett, aminek A mi otthonunk december-januári számában megjelenő lakásbemutató lett az eredménye egy színekkel és ikonikus darabokkal teli lakásról. A cikket a magazin 22. oldalára lapozva találjátok.



fotó: Kerekes Kata, Illés Barna
szöveg és styling: B. Tier Noémi


A Polgári Otthon karácsonyi számában a Hangulat rovat gazdájaként ezúttal a SIA kollekció egyik hangulatos enteriőrjéhez válogattam termékeket. 


Dupla csoki néven a 6. oldalon nézhetitek meg az ajánlatomat, amiből most csak egy kis részletet hoztam:



Az Otthon magazin januári számával már december közepe óta hangolódhatunk az újévi kezdésre, a tiszta lappal indulásra. Benne egy olyan lakásbemutatónkkal, amely egy ideiglenesen Budapesten állomásozó, és ehhez Habenczius Manna lakberendező segítségével méltó körülményeket teremtő svéd egyetemista otthon-titkaiba avat be. Annával, kontrasztos, fúziós lakásával és a képeinkkel a magazin 36. oldalán találkozhattok Ébren álmodó címen:  


fotók: Kerekes Kata, Illés Barna
szöveg és styling: B. Tier Noémi

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A skandináv stílusú lakás az Otthon magazinban szuper lett!!!!