2011-10-18

MOSOLYT KÉREK! – Nyerj egy képet a MosolyMűhely és a Kedvenc Otthon közös játékán!


Mostanában sokat ismétlem magam, már ami a fotókkal operáló faldekorációk folyamatos magasztolását illeti. Nem tehetek mást, kedvenceim stílusos kombinációjára bukkantam ismét. Az elkövetők így nyilatkoznak magukról:

„Fényképezni mindenki tud. Jó fényképeket készíteni viszont annál kevesebben. Mi a MosolyMűhelyben ennél is többet adunk: mi azt a fényképet készítjük el...”

Ez már önmagában is dicséretes, és az általuk készített képeket nézegetve, ígéretüket be is váltják. De nem csak emiatt érdekesek számunkra. A nemrégiben indult MosolyMűhely névre keresztelt fotóstúdió saját logójától ihletve nemrég egyedülálló kerek vászonképpel rukkolt elő. Az aprónak tűnő változás eredményeképp nem csak egy jó cégér született, de új színt is hoztak a lakberendezési dekorációk palettájára. A kerek vászonképekkel feldobott szép enteriőrfotók láttán én is felkaptam a fejemet.


A kismama, újszülött és gyerek/családi fotózásra szakosodott vállalkozás olyan termékek megálmodását és megteremtését tűzte ki célul, melyek segítenek közvetíteni a Műhely egyedi stílusát. A Műhely fotósai egyébként a szakma elismert munkatársai, jellemzően magazinfotós háttérrel, sok kreativitással és gyerekszeretettel.

Az oldalt böngészve eszembe jutott, hogy szinte mindennap képekkel dolgozom, képekben érzékelem a világot, képekhez írom le a gondolataimat. Ritkán, de olykor én is kamera elé állok, néha egyedül, néha családilag, néha másokat küldök harcba az örök pillanatért. Az a bizonyos kép mégis nagyon ritka...

Neked is hiányzik? 
Megőriznéd, megmutatnád, az otthonodba konzerválnád?
Ajándékba adnád?
Esetleg nemhogy kerek, de szögletes kép sincs a faladon?

 
Hogy mosolyt csaljunk az arcotokra, JÁTÉKra invitálunk titeket, melynek nyereménye egy kerek vászonkép a MosolyMűhely stúdiójában rólad/odacitált családtagodról/barátodról/szerettedről készült fotóval ellátva!* Ehhez a következő apróságokat kell megtennetek:

1. Legyél a MosolyMűhely facebook táborának tagja, katt ide!

2. Csatlakozz a Kedvenc Otthon facebook táborához is, katt ide!

3. A Kedvenc Otthon Mosolyt kérek! facebook-os Fényképalbumában (katt ide!) található 3 kép egyikén jelöld be magad a fotó alatt jobb oldalon megjelenő Fénykép megjelölése sorra kattintva! Állj rá a kis kereszttel a képen bárhová, kattints, írd be a neved, majd válaszd a Megjelölés befejezése parancsot. Egy játékos csak egyszer jelölheti magát.

A játék a mai naptól egy hétig, azaz október 25. éjfélig tart, sorsolás és eredményhirdetés október 31-én! Oszd meg a játék hírét!

Sok szerencsét!


*A nyeremény felhasználható 2011. december 31-ig. A fotózásra előre egyeztetett időpontban kerül sor a MosolyMűhely budapesti stúdiójában. A fotózás kizárólag a vászonképre alkalmas kép elkészültét szolgálja, a fotók nem képezik a nyeremény részét.



Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

krealady írta...

Minden teendő elvégezve:) Osztom az igét!

Névtelen írta...

Minden megtörtént :)