2011-10-11

Falra!

Faldekorációkról mindig szívesen adok hírt, pláne ha ezek képeket jelentenek, és nem a tucatkategóriából. A nemrég indult Falra webbolt távolról sem a megszokott kínálatot hozza, inkább az extrém, különleges grafikák közül válogat, és hazai készítésű, korlátozott darabszámban rendelhető, egyedi termékeket kínál.  Vagyis, ha tetszik egy kép, ne késlekedjetek, mert lemaradhattok róla!  

A webshopban tehetséges, kortárs grafikusok, fotósok képeit vásárolhatjátok meg művészpapírra vagy professzionális festővászonra nyomva, melyek a legújabb GICLÉE technológiával (digitális művészi nyomat), és ehhez szükséges kivételes minőségű alapanyagok felhasználásával rendelésre készülnek. A kép pigmenttintás nyomtatással kerül ellenőrzötten hosszú élettartalmú papír vagy vászon alapanyagra. A weboldalon lévő infók szerint sem a nyomtatott kép, sem pedig az alapanyag nem színeződik el, és nem fakul ki, és kb. 85 évig bírja a gyűrődést.   Nincs tömeggyártás vagy készletezés, így felesleges gyártási hulladék és környezetterhelés sem. A nyomtatáshoz használt festék és technológia is öko-barát.  


A képek mellett a lakberendezésben új színfoltot jelentő egyedi tapétákkal, illetve a grafikákkal ellátott dísz-és padlópárnákkal bővül folyamatosan a kínálat.


Teljesen egyedi megrendelésekre is vállalkoznak, pl. ha a standard kínálatban nem szereplő méretben, vagy más anyagra/felületre szeretnénk egy képet. Várják tehetséges fotósok vagy grafikusok megkeresését is, akiknek a munkája a palettára kerülhet.


A facebookon itt találod őket, hogy ne maradj le az újdonságokról, csatlakozz a Falra táborhoz!

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: