2011-10-19

Élet a tetőn


Tetőtérhez társított asszociációi gyanítom, mindenkinek vannak és mindenkinek másmilyenek, attól függően, hogy milyen építészeti formában, milyen szerkezettel valósul meg az általa ismert/látott/tapasztalt tetőtéri élet. Ez a szobaméretű tetőterasszal megtoldott kétszintes stockholmi lakás pazar városi háztetős panorámájával, hatalmas tereivel, nagy belmagasságával, tetőablakaival minden bizonnyal abba a kategóriába sorolható, ahová szinte gondolkodás nélkül költöznék, feladva földközeli, kertkapcsolatos (nem túl erős) igényeimet cserébe az "élet a város felett" fílingért.

Az enteriőr ugyan a szokásos puritán, svéd fehérséget hozza, csak itt-ott jelenik meg egy-két színfolt, pedig az adottságok megengednék a bátrabb színhasználatot is. Ez azért könnyen orvosolható, ha valaki melegebb összhatásra vágyik. Nekem így is az esetem...


Forrás lakberendezés

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Fróni írta...

Szuper ez a lakás, bár Én nem cserélném le a családi házunkkal és a hatalmas kerttel. De ettől függetlenül tetszik. Az olvasósarok a kandallóval jött be Nekem nagyon! Az vmi csúcs!