2011-06-29

Nyár a teraszon: ötletek, lelőhelyek, infók

Zajlik még nálatok a kisebb-nagyobb teraszok, erkélyek szépítgetése, nyáriasítása vagy már minden a helyén és a nyári estéken, hétvégéken csak belehuppantok a tutiba? A nyár egyharmadán ugyan már túl vagyunk, de aki úgy mint én, idő/energia hiányában eddig halogatta és/vagy a szokásos fáziskésésben van, annak hoztam két saját összeállítást. 

Az egyiket, ami bazár-jellege okán elméleti síkon marad, a panyizsuzsi pont magazin nyári számába készítettem. Az aktuális kedvenceimet találjátok rajta, a választás persze nem volt egyszerű, mert számtalan stílusban rengeteg mindenre szívesen lecsapnék. A képek mellett megtaláljátok a termékek beszerzési forrásait is. 
  


A Basic kültérre való és beltéri ülőalkalmatosságokban is verhetetlen kínálattal rendelkezik, minden infót megnézhettek a weboldalukon. 

A Butlers üzleteit sokat emlegetem, nem véletlenül: színes, játékos, stílusos lakberendezési kiegészítőket találtok náluk. Budapestiek előnyben, a nagyobb bevásárlóközpontokban belefuttok az üzleteikbe, vidékieknek jó hír, hogy webshopot is üzemeltetnek, 15 ezer Ft vásárlás felett ingyenes házhozszállítással. A nyári kollekció egyes darabjai már akciósan várnak Titeket! 

A babzsákjairól ismert Blup! a legkülönfélébb nagyságú, mintájú, színű függőágyakat, függőszékeket is forgalmaz, szintén lehetséges a webshopos rendelés. 



A másik, Téli Judittal és Kerekes Katával közösen a gyakorlatban is megvalósult - igaz, egy fotózás erejéig Petráék teraszán, két hete találkozhattatok vele a Nők Lapjában. Kétféle terasz-részlet született, az egyik egy nagy helyigényű, masszív kovácsoltvas garnitúra felöltöztetésével, a másik az apró erkélyekre/kisebb költségvetésre optimalizált, újrahasznosított ládák (köszönet Juditnak) komfortosításával, zöldesítésével (Enterifleur). Az alábbi részleteken ugyan nem látszik, de a fenti beszerzési forrásokon kívül figyelmetekbe ajánlom a Voravan vadiúj termékeit is. Az egymásba illeszthető, rugalmas anyagú dekorációkat talán már ismeritek, mi most a terasz asztalon használható színes alátétekkel ismerkedtünk. 


Csatlakozzatok a Kedvenc Otthon facebook táborához további ötletekért, katt ide!

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Monika írta...

Bizony még zajlik a terasz csinosítása nálunk, ami az én kedvenc feladatom.:) Így örülök minden ilyen posztnak,köszönöm!