2011-06-08

Bloggerek az újságban + DIY raklapos projekt

Holnap jelenik meg A mi otthonunk lakber magazin júniusi száma. Mivel ebben a hónapban blogajánló is kapcsolódik az egyes cikkekhez, illetve általatok is olvasott bloggerek közreműködtek egyes anyagok létrejöttében, így gondoltam, külön is szót érdemel.


A vezércikket a Kicsi Ház  bloggere írta. Katáék kis háza a szemünk láttára épül, szépül, rengeteg csináldmagad ötlettel, átalakítással, praktikával, amiről a Kicsi Ház blognaplójában folyamatosan értesülhetünk. Az otthonteremtésből időközben vállalkozás született, a Boho Home-ban felújított, újrahasznosított egyedi darabokat találtok! 

Varga Judit saját rovatával hónapról hónapra feltűnik az újságban. A hasonló érdeklődés miatt rendre ugyanarra a témára kattanunk rá, és Judit feldolgozása mindig telitalálat - ebben a  hónapban a kertészkedés a fő motívum. Aki szereti a DIY dolgokat, annak kötelező olvasmány a blogja is. 

Jómagam újabb lakásbemutató anyaggal jelentkezem a lapban, Kerekes Kata fotográfus együttműködésével. Szokás szerint a styling munkát és a szöveget követtem el,  "Tejeskávé mézzel és fahéjjal" címen találjátok.

Mostanában Katával és Judittal közös rajongásunk tárgya a ládák és raklapok népszerű újrahasznosítása. A megvalósítás történhet a  legegyszerűbb DIY projekttől kezdve a legtrendibb darabok létrehozásáig, most egy könnyed teraszos történetet hoztam:


Forrás 


Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: