2011-06-03

Gasztro&Design: Istenien görög

Öveket becsatolni, a mai pénteket a hétvégével együtt miniszabinak minősítem, az Égei-tenger déli részére utazunk! A kör alakban elhelyezkedő szigetek gyöngyszemények titulált Mykonos tárt karokkal, kék-fehérbe öltözve vár minket, ilyen, és ehhez hasonló hotelekben (Mykonos BLU Grecotel) ahol a beltér visszafogott berendezése jól passzol a kültér gigantikus látványeleméhez, az eszméletlenkék tengerhez. A képeket elnézve, egy ilyen miniszabi végén az sem kizárt, hogy a habokból, mint Aphrodité fogunk kiemelkedni, természetesen minden ezzel járó előnyös tulajdonsággal együtt...

A szívfájdítás után még jön egy kis nyálcsorgatás, ha ambrúziát nem is, de egy kis görög szőlőleveles receptet hoztam Krisztától. Szép hétvégét mindenkinek!


Az A'la carte Kulinária képviseletében Kriszta receptjét az isteni rakott, savanykás szőlőlevélről és remek képeiket görög utazásokról itt találjátok!  


Forrás1, Via

Szólj hozzá!

7 megjegyzés:

Tímel írta...

Óhhhh.Görögországé a szívem:) A szálloda neve és utazási iroda érdekel:) Az idén Kréta vár ránk, de jövőre Mykonos vagy Ios:)

Kedvenc Otthon írta...

@Timel: a Forrásra kattintva megtalálod a hotel honlapját! Jó nyaralást! :)

Szilvai írta...

Most nem dicsekedni akarok (dehogynem!), de szeptemberre megvan a repülőjegyünk, 16 napos.:))
Éljen Kréta!!! Ha görög ízekre vágytok menjetek a Gyradikoba (www.gyradiko.hu), Pünkösdfürdőre.

Csibe írta...

Sóhajtozom nagyokat :))

Kedvenc Otthon írta...

@csibe: Idáig hallani! :))

Kedvenc Otthon írta...

@Szilvai: köszi a tippet! És nagyon irigykedem, jó pihenést szeptemberre! :)

Szilvai írta...

Köszönöm! (Már nem is tudok másról beszélni, pedig harmadszor megyünk, de először magunkban, iroda nélkül. És hát az én gyerekeim már felnöttek, közeledik a hatvan, addig megyünk, amíg bírunk. :)))