2010-02-03

Lássuk a medvét!

Akarom mondani a mackót...Nincsenek empirikus kutatási adataim arra vonatkozólag, hogy kik a gyerekszobák főszereplői, de biztos vagyok benne, hogy Micimackó és Kisvakond uralja a piacot - tegyük hozzá: jobb esetben.
Bár nemrég bevallottam, hogy az állatkák falra festésének tervét orvul keresztül húzta a dekorációs matrica-biznisz, amikor egy remek összeállításban rátaláltam a megfesteni kívánt Kisvakondra és barátaira, de ez nem jelenti azt, hogy másnak is le kell erről mondania :)

Régi szép idők: saját festés a gyerekklub falán

Ha nincs kézügyességünk, pauszpapírra és puha ceruzára van csak szükségünk, hogy a minta a falra kerüljön. Mintát a netről is választhatunk, ha rákeresünk a Képek / Kifestőkre, majd A/4-es méretben kinyomtatjuk őket. Átmásoljuk ceruzával a pauszra, majd az átlátszó papírt megfordítva a falra téve újból átrajzoljuk a mintát (erősen megnyomva a ceruzát a korábbi vonalak mentén). A papír másik oldaláról a grafit kiadja a falon a figura körvonalait. Ezután már csak ki kell festeni: temperával, vízfestékkel, esetleg filctollal.

 
Néhány egész falat beterítő megoldás profi falfestőktől
 
 

Kis segítség a bárányok számlálásához...
 

Lányszoba türkiz-rózsaszínben
 

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Tricia írta...

I saw your home featured on Made by Girl today and I just wanted to tell you that you have a gorgeous home! I lived in Budapest for 6 months in 2008 and absolutely loved it, I miss it dearly!

It was so nice to see such a beautiful home in a city that I never hear much about in design related blogs--in English, at least!