2011-05-08

Blogszemle 5.

Mielőtt nekivágnánk egy újabb munkás hétnek, töltekezzetek fel a blogszemle érdekességeiből - itt a következő válogatás a blogbarátok posztjaiból:

Dekooder 
A vintage stílus manapság igen népszerű a divatban és a lakberendezésben egyaránt, de tudjuk, hogy mit értünk ez alatt vagy hogy honnan ered? A heti dekooder-cikkemből és a hozzá válogatott képanyagból ez is kiderül!

 
Tovább: Vintage – a régiségek diszkrét bája 

Manzard café 

„Audrey, aki bár közel húsz éve már, hogy nincs közöttünk, a klasszikus eleganciát képviselve – amelyet ma, a rongyos farmerek korában, nagyra kell értékelni – még mindig divatot diktál." A Manzardos srácok Audrey Hepburn-re emlékeztek csodás képekkel.

Tovább:  Audrey Hepburn szombat


Gyerekszoba
Az idén áprilisban megrendezett milánói design hét alkalmával került bemutatásra az ausztrál származású fiatal designer, Marc Newson négy darabból álló, modul, "Bunky" névre hallgató emeletes ágya. Igazi Gyerekszoba darab!

 

Tovább: Óriás playmobil 

Ágy-asztal-tv
Vannak párok, akik számára a házasságkötés egy fontos esemény, anyakönyvvezetővel, egyházi okosságokkal, tokkal, vonóval. Ben blogján is indul az esküvőszezon...


Tovább: Igen! - 1. rész

Otthon, édes
Ha abban a korban éltem volna, amikor a böröndmatricázás aktív sportnak számított, biztos, hogy én is űzöm - így Szonja. Kattintsatok egy kis grafikus nosztalgiáért!

 
Tovább:  Bőröndmatricák anno

Stilblog
Az espai MGR spanyol építész stúdió ‘Szokásaink elvakítanak’ elnevezésű fotósorozata a Valencia belvárosában üresen tátongó foghíjtelkekre hívják fel a figyelmet, eképpen:


Tovább: Szokásaink elvakítanak

Urbansnob
Az utazásokat felidézni mindig szuper dolog. 2010 legjobb utazási fotóit a Királyi Földrajzi Társaság állította ki Londonban. Életem első és egyetlen fotós pályázatán épp egy thaiföldi fotóm lett különdíjas, így egyértelmű volt az urbansnob sorozatából erre esik a választásom:



Tovább:  2010 legjobb utazási fotói

Mindennapi betevő
Ha van bringamenyország, akkor a barcelonai Pave biciklibolt határozottan az.


Tovább: Bringamenyország - mindenkinek aki szereti

Lisztesláda
Chow Hon Lam vicces illusztrációi újra előkerültek a héten a lisztes bödönből.

 

Tovább: Chow Hon Lam 2 

Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: