2011-05-29

Blogszemle 8.

Gyereknap van, de hogy ne csak a kiskorúak élvezzék ennek a napnak az előnyeit, a gyereklelkű felnőtteknek válogattam néhány játékos posztot a barátok népszerű blogjaiból! Szép vasárnapot mindenkinek!

Gyerekszoba:
Picinyke emberek vicces szituációkban mindenféle enni- és innivalók köré csoportosítva.


Tovább: Kisemberek a nagyvilágban

Manzárd Café
Mint ahogy a nyár sem, az elmúlt időszak legőrültebb designcuccairól szóló szubjektív gyűjtésünk sem maradhat el ebben a hónapban.


Tovább:  Kora nyári őrületek

Otthon, édes
Nyárra hangolódunk, végülis megérkezett, a langymelegben már este is ki lehet űlni a teraszra.


Tovább: Nyárra hangolva 

Ágy-asztal-tv
Ha úgy hozná az élet, hogy lakberendező/belsőépítész segítene lakásod/házad/nyaralód/céged/éttermed/szállodád belső kialakításában, kit választanál: férfit vagy nőt?


Tovább:  Hételeji kínzó kérdés

Stilblog
Kicsit megállni, és elidőzni olyan dolgokon, ami mellett minden nap elmegyünk… – Kiss Máté amatőr fotográfussal beszélgettünk


Tovább: Kiss Máté interjú

Urbansnob
Amikor a design és az innováció találkozik, gyakran olyan remek dolgok születnek, amik láttán a homlokunkra csapunk: "Hogy-hogy nekem nem jutott ez eszembe?"


Tovább: "Nedobdki!" cipősdobozok

Lisztesláda
Aki igazán megszállott vagy csak érdeklődő vagy olyan, mint én, annak tájékoztatására kirakom ezt a posztot, vagyis hogy MOMÉ-n megkezdődtek a diplomavédések, be lehet rá ülni a DESIGN, az ÉPÍTÉSZETI és a MÉDIA Intézetben.


Tovább: MOME // diplomavédés

Mindennapi betevő
Top Four névre keresztelt LEGO lámpacsalád, melyet a dizájndíjas olasz dizájnerek Alberto Basaglia és Natalia Rota Nodari álmodtak meg.


Tovább: LEGO LED Lámpa

Dekooder
Eheti cikkem a zene és a fotográfia felé repít annak kapcsán, hogy a rockzene legsikeresebb zenekaráról a kezdetekkor készült, eddig soha nem látott fotókat bocsát árverésre a Christie’s aukciósház júliusban.


Tovább: Beatles – árverésen az eddig nem látott fotók

Dekooder extra
Ismét játék, a nyeremény egy világító test, méghozzá nem is akármilyen: a Delta Zen lámpacsalád egyik gyönyörű tagja, a Disco Zen állólámpa. Május 31. kedd estig tegyétek meg tétjeiteket!


Tovább: Játssz velünk a dekooder és a Quattro Mobili közös nyereményjátékán 

Trendguide
Mostantól ismét lehet csónakázni a Városligeti tavon, mégpedig augusztus végéig nem is akárhogyan, hanem kortárs műalkotások között.


Tovább: Városligeti csónakda 


Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: