2011-05-22

Blogszemle 7.

Dekooder
Régóta dédelgetett tervünk vált valóra a minap, amikor hosszas szervezkedés és előkészítés után összejött a dekooder csapat, hogy pár órára birtokba vegyünk egy talpalatnyi zöld területet. A faültetésről írt beszámolómért kattints tovább - de csak miután megnézted az erről szóló szuper kisfilmet!




Otthon, édes 
Szebb, mint egy gipszkarton fal, igaz, a térleválasztás ez esetben csak jelzés értékű, viszont elég jól néz ki, nem beszélve arról, hogy prímán szellőzik, és fényáteresztésben is jó eredményeket mutat föl a megoldás.



Ágy-asztal-tv
A cigiről való leszokásnak több előnye van, állítólag az egyik az ennek folyományaként jelentkező sok és pihentető alvás. Hálószobaképek, nagy csokorral.



Manzárd café
A tükör bármelyik helyiség különleges és érdekes dekorációja lehet, különösen, ha úgy néznek ki, mint a Mizukagami fantázianevű, furcsa, folyadék-szerű, elfolyó, lecsöpögő, tócsát formázó víz-tükrei.



Gyerekszoba
Férfiaknak való szekrény ez, olyanoknak, akik a kitárt szekrényajtóból kiabálnak ki, hogy hát itt bizony nincs egy fia nadrág sem, piros meg végképp nem, sőt, szerintük nincs is egyáltalán semmilyen piros cucc abban a szekrényben.



Stilblog
A Möbelkunst és az ArtKraft után egy újabb hazai szereplő a vintage bútorok világában. A Vakum Design Shop a Hajógyári szigeten nyitotta meg kapuit.



Urbansnob
Hogyan látja egy 17 éves a világot, avagy Mi a szép egy rozsdás csőben? 


Mindennapi betevő
Fotósorozat láthatlan székek címmel, természetesen egy kis fotómanipulálással megtámogatva.




Lisztesláda
Az út mentén talált tárgyak (szemét) nagy felbontásban beszkennelve. Nézd meg, hogyan lényegülnek át.





Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: