2010-10-21

Pinch, ami nincs

Itthon legalàbbis nem találkozunk velük, ui. a 2004-ben alakult Pinch Design stúdió Londonban működik, a tervezési munkán férj és feleség osztozik házastársiasan. Az összeszokott páros bútorokat és lámpákat tervez. A londoni bemutatóterem kifinomult ízlésről, kiforrott stílusról, koncepcióról àrulkodik: a bútorok kecsesek, gyönyörűek, elegánsak és játékosak is egyben. Esztétikum és praktikum kéz a kézben jár, finom részletek, szép eldolgozások adják meg a mindennapi használat kereteit.

A kézzel készített darabokhoz folyamatosan kutatnak a legjobb alapanyagok után, de a különleges minősèget jelzi az is, hogy rugalmasan figyelembe veszik a megrendelő egyedi igényeit.

Jó hír, hogy nemzetközi szàllítást is vállalnak, így nem kell lemondanunk a Pinch design darabokról, ha csak a londoni székhely tartana vissza minket a rendeléstől. Nem is tudnék választani, annyira tetszenek, és azt gyanítom, szépen kombinálhatók sokféle stílussal!


















Forrás

Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

aletta írta...

Őket nagyon szeretem, nagyon kafa cuccok. Örülök, hogy feltetted, mert én még hónapokig nem jutottam volna oda, hogy megmutogassam ezeket a szépségeket! :-)

Ildi írta...

Ezek nagyon profin néznek ki! Nekem is tetszenek, köszi, hogy megmutattad!