2011-08-19

A heti toplistás szoba. Most megmutatom, mi kell hozzá!

Ha már gyerekszoba és kérdezz-felelek, a minap nagy sikert aratott a blog facebook oldalán közzétett kép, tele cukiságokkal. Olvasói kérdés is befutott hozzá, hogyan lehet beszerezni/megvalósítani mindezt itthon?


Jelentem, utánanéztem a berendezés főbb elemeinek, amiből összeállt egy hangulati kép. Íme, a hozzávalók:

    Bevallom, bármennyire is kerestem, hazai forrást nem találtam hozzá, de az ehhez ajánlott webshop vállal nemzetközi szállítást, érdemes tehát próbálkozni. Ha mégis van tippetek, hogy itthon hol lehet beszerezni, írjátok meg!
    Az Ebba / Sandberg tapéta 3 féle színben rendelhető, csakúgy, mint a hozzá való textil. A fenti elérhetőség szintén egy külföldi forrást jelöl, ahonnan beszerezhetitek a szükséges tekercseket. Hazai forgalmazóként a Pure Home üzletét találtam, érdeklődni lehet náluk is a tapéta gyártója/neve alapján.

    A gombás és léghajós motívumot a dán design cég, a blogon már bemutatott Ferm Living is alkalmazza a gyerekeknek tervezett kollekciójában, találtok náluk falimatricát, ballonos tapétát (Ferris néven) és hozzá való textilt, párnákat is. A Ferm Living termékeivel itthon az IDdesign üzletében találkozhattok!



    A fehér komódot textilképpel vagy dekorpapírral, poszterrel is dekorálhatjátok kedvetek szerint, a fiókok mentén több részre vágva, a részleteket egymáshoz illesztve tudjátok felragasztani decoupage vagy sima tapéta ragasztóval. Ha papírt használtok, annak érdekében, hogy a felület minél kevésbé legyen sérülékeny, egy rétegben le is lakkozhatjátok. Ha maradunk a nyulas motívumnál, nekem elsőre Beatrix Potter Peter Rabbit figurája ugrott be, de ez már tényleg részletkérdés, bármi kerülhet oda a kedvencek közül! Aki nekibátorodik, küldjön az elkészült szobáról képeket!!

    Egy kis segítség: a termékeken lévő linkekre kattintva a beszerzési forráshoz juttok.

    Ha tetszett a poszt, a Kedvenc Otthon facebook táborához itt csatlakozhatsz, a Goldenblogon, a SZAKÉRTŐI kategóriában pedig itt segítheted a blogot (már csak 3 napig!!!) egy szavazattal. Köszönöm!





    Szólj hozzá!

    Nincsenek megjegyzések: