2011-08-26

IKEA Gerilla


Tegnap este, az IKEA új, 2012-es trendjeit és kínálatát bemutató posztban már láthattátok, hogy ma reggel meglepetések várnak azokra, akik 1. korán kelnek, 2. az év legmelegebb napján is útra kelnek, 3. párszor kitekintenek napszemüvegük mögül. Kora hajnalban kezdetét vette az a gerilla akció, aminek részeként 3000 terméket helyeztek el Budapest utcáin, mindezt persze egy szó vagy bármiféle jelzés nélkül.  A dolog lényege az volt, hogy néhány népszerű, alacsony költségű, praktikus, és az akció keretében ingyen elvihető termékükkel népszerűsítsék az IKEA okos megoldásait.

A gerilla akcióknak persze megvan az a maga bája, hogy kiszámíthatatlanok a reakciók. Helyszíni tudósítók szerint az összegyűlt tömeg például együtt találgatta, hogy vajon mi végre éktelenkedik pár bútor és kiegészítő az Octogonnál, az utca közepén. A legbátrabb végül egy szék-asztal kombinációval, meg a 6-os villamossal távozott. A hírek gyorsan terjedni kezdtek. Személyes információim szerint a belvárost kora reggel "kifosztották" a bizonyára kevesebbet lamentáló járókelők, külső kerületekben még volt esély találni valamit. 

Akinek nem sikerült, ne szomorkodjon, mert a játék folytatását ígérik a szervezők. Az IKEA várja a termékekkel készült fotókat a www.okosmegoldasok.com oldalon. A legjobb fotókat feltöltők újabb ajándékkal gazdagodhatnak. Én szóltam.

Oszd meg a bejegyzést másokkal is!

Forrás 


Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

éva írta...

nem tudtam rólla pedig jár a hirlevél és abba csak az volt,hogy meg jött az új magazin ami nekem már 2 hete megvan:)