2010-03-17

Gyerekes

Az alábbi poszt a ferm Living dolgairól nem csak gyerekes szülőknek szól: ennek a dán cégnek a termékei fenomenálisan ötvözik a design, a formatervezés és a kézművesség világát úgy, hogy közben minden korosztálynak szerethető marad. Az oldalukon csodaszép példákat lehet találni arra, hogy miként tartsuk távol magunkat a gyerekszobai dekorációnak titulált giccsrengetegtől.

Elsőként egy tapétakollekció. Úgy sejtem, a srácok otthon mindet lelkesen fogadnák...
Nekem akkor is a ballonos a kedvencem.

Nagyobb képekért klikkelj a képre!

'A mindent ugyanolyan mintában' elve egy szobán belül nekem kicsit sok, de ezek a fehér pöttyös okkersárga lombkoronák több, mint helyesek, hirtelen nem is tudnék dönteni, hogy a falon, az ágyon vagy a gyerek ovis szekrényében felakasztva látnám-e szívesebben???


Átevickélve a párnák világába itt is ember legyen a talpán (vagy bagoly a fán..), aki választani tud..



Kicsit tartok tőle, hogy a robotos dekoráció hatására nem csak napi egy, hanem napi sok órában hallgathatnám a gyerekeimet eltorzult hangon félszavakban beszélni, és az a gyanúm, hogy az utasításokat nem várnák, hanem ők adnák. Így csakis ezért (!) inkább a rókás-borzos világra szavazok!

 



Share

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

vilimikata írta...

Ezek az uccsó, állatos párnák nagyon helyesek. Anyagra vasalással, nyomtatással nem is lenne nehéz (nagyon költséges) előállítani őket :) Vagy legalábbis valami hasonlót.