2010-03-16

Türkiz, a kedvenc

Erin Minneapolisból a színek szerelmese, legfőbb kedvence a türkiz. Annyiban különbözünk, hogy nálam - ismerve magamat - ez az állapot inkább átmeneti jellegű, nála viszont szinte függőség. Volt szerencsém tegnap a blogjában, a House of Turquoise oldalain vendégeskedni a nappalink egyik fő attrakciójával, a Casamance - London türkiz tapétájával. A fenti linken Ti is megnézhetitek a képeket és a kommenteket!



A lakberendezési blogja mellett (amiben kizárólag türkiz témájú lakásbelsőket, dekorációkat mutat be) 11 különböző színben vagy színösszeállításban vezet ún. shopping blogokat, amiben számtalan megvásárolható terméket kutat fel és ajánl megvételre.



Ha valakinek van kedvence, most csemegézhet a piros, lila, zöld, türkiz, fehér-fekete, rózsaszín-barna, kék és zöld, rózsaszín-zöld színösszeállításokban, de az állatminták szerelmesei is találnak itt kedvükre valót! Mi épp lufikkal szinesítünk otthon...





Share

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Erin {House of Turquoise} írta...

Thanks so much for the link-love to all of my blogs! I was so happy to share your home on my blog...it is such an inspirational space!