2011-08-08

Az igazi dolce vita!

Visszatértem a szabiról! Óriási meglepetés, hogy közben is ennyien látogattátok a blogot, és hogy ennyi idő alatt 100 új olvasó érkezett a Kedvenc Otthont szeretők táborába! Nagyon köszönöm!!! 

Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára, hogy ennyi időre kiszakadtam a napi rutinból, de főleg a blog-facebook-emailek Bermuda-háromszögéből, amiben roppant könnyű elveszni. A netmentes övezet nagyon pihentető, még ha ez azzal is jár, hogy az embernek hiányoznak az Olvasók, a visszajelzések, a vélemények. Plusz, hírek nélkül marad, de legalább nem bosszankodik, amíg nyaral. Inkább örömködik.
  
Ti már sóvárogtatok olyan tájak, ízek, illatok után, amit régesrég láttatok, megéltetek, és magatokba zártatok? Voltatok már olyan helyen, ahol úgy éreztétek, itt biztosan tudnátok élni, ez a Ti közegetek?

Hát, én így voltam a mostani nyaralás előtt: nem egyszer, nem kétszer voltam itt, de hosszú évek kihagyása után most jutottam el újra Itáliába, és lubickoltam az élményekben! Az észak-olaszországi kirándulások emlékeiből hoztam néhány színes képet Nektek, és még valami mást is, erről majd holnap beszámolok! 

Lennétek most itt?

Burano



Murano




Velence


Fotók: Kedvenc Otthon 

Más, aktuális: örülnék, ha megtámogatnátok az idei Goldenblog versenyen elindult Kedvenc Otthont egy szavazattal, hogy a SZAKÉRTŐI kategóriában bekerüljön a 10 legjobb blog közé. (A legjobb persze az lenne, ha a lakber blogok vezetnék a mezőnyt, jó pár barát/ismerős nevezett idén :)

Ha már fent vagytok a facebookon, csak kattintsatok az alábbi gombra! Egy klikk, köszönöm! 


Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

agnes szucs írta...

Hú, én nagyon lennék... Micsoda színkavalkád!
Én is jópár éve voltam utoljára Olaszországban... Velencében sajna még soha... de Como pl. nagy kedvencem, meg a Garda tó is... és vágyom délebbre is...

üdv
ági / iiiinspired

Gigike írta...

Gyönyörűek a képek!!! :)

Csibe írta...

De még mennyire :))