2011-02-09

Mesés textilek

A tegnap nagy sikert aratott mély türkizkék bársony kanapét az angol Villa Nova oldalán találtam, most utánanéztem, mi minden található még a kínálatukban. Bár legközelebb a nyugati (Ausztria) vagy a keleti (Románia) szomszédainknál szerezhetők be ezek a mesés anyagok, érdemes őket végignézni inspiráció gyanánt.


A Villa Nova egy fiatal és lendületes márka, az 1990-es évek közepe óta van jelen a piacon, tehetséges tervező csapata felel a fejlesztésekért. Filozófiájuk szerint korszerű anyagaikkal, óriási szövetválasztékukkal és a színben/mintában ezekhez igazodó faldekorációkkal egy megfizethető stílust szeretnének teremteni.
A Villa Nova színpalettája számos klasszikus és modern árnyalatot magában foglal, olyanokat, amelyekkel nagyon könnyű együtt élni. A gondosan összehangolt kollekciók lehetővé teszik a különféle anyagok, minták saját, személyre szabott válogatását. 




Share

Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

E.M.A.K. írta...

És itthon miért nem???
Annyira szépek!!!

Alexandra Tóth írta...

Nagyon szépek!! Karácsony óta folyamatosan be betérek lakástextiles üzletekbe, de egyszerűen nem találok egy normális sötétítő függönyt! Van valami ötleted hol lehet ilyen gyönyörűségeket venni?