2011-02-10

Enteriőrillatosítás - cikk és JÁTÉK

Zólyomi Zsolt parfümőrrel egy izgalmas parfümbemutatón találkoztam először. Az illatok rejtélyes világáról és az enteriőrillatosításról nem sokkal később egy beszélgetés során faggathattam a szakértőt.

Tudjátok, milyen különleges képeségekkel rendelkezik egy parfümőr?
Milyen hangulatokat varázsolhatunk az illatok segítségével?
Ismeritek azokat a trükköket, amivel eladhatóbbá válik egy lakás?
Vagy hogy milyen illatok illenek a lakás különböző helyiségeihez?

Ha érdekelnek a válaszok, most megtudhatjátok a beszélgetésből született cikksorozatból, aminek 1. részét már olvashatjátok a bloggertársakkal nemrég útjára indított stílusportálon, a dekooderen - itt megtaláljátok!

Csak itt, a Kedvenc Otthonon egy JÁTÉK is kapcsolódik a 3 részes cikkhez, ami három egymás követő héten jelenik meg a dekooder oldalán. Zsolt parfumériájából, a Le Parfum üzletéből egy mini luxus illatgyertya érkezik majd a szerencsés nyerteshez a legendás, francia L’Artisan Parfumeur kollekciójából. Ő lesz az:


A parfümőr ezt írja a Interieur Figuier illatgyertyáról: Mintha a Földközi tengernél sétálnánk a nyári fügeligetben. Gyermekkorom egyik kedvenc nyári, zöld, meleg és édes kókusztejes fügeillata. Nagyvonalú, mediterrán, napfényes és fás karakterű enteriőrillat.




Hmm, ugye milyen csábító? 

Ahhoz, hogy ez a gyertya a Ti lakásotokban illatozzon, a következőt kell tennetek, 2 lépésben:
1. legyetek a Kedvenc Otthon, a Le Parfum és a Dekooder facebook-os oldalainak is rajongói (ha a nevekre kattintotok, megejthetitek a dolgot)!
2. a Kedvenc Otthon facebookos oldalán (!) az Enteriőrillatosítás - cikk és JÁTÉK című bejegyzések alatt hagyjatok egy-egy kommentet.

Sorsolás itt a blogon, február 28-án!



Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: