2011-03-17

Flört

Évek óta szemezek ezekkel mesés marokkói lámpákkal, leginkább a szitaszerűen áttört mintázatú rézgömbökért vagyok oda. A hétvégén kilátogattam a Lakáskultúra élőben kiállításra (halkan jegyzem meg, hogy a minőségi standok mellett néhol nem ártott volna az ízlésrendőrség igazoltatása, de legalább jelenléte),   itt fotóztam a lámpákat - a Marakesh stílusos ministandján. Bátorítanék mindenkit, hogy próbálja ki ezeket a darabokat modern (vagy minimál) stílusú enteriőrben: a keleti varázslat ilyen kontrasztokban fog érvényesülni igazán, elég, ha csak kiegészítőkkel rásegítünk.


Képek: Kedvenc Otthon

Share

Szólj hozzá!

5 megjegyzés:

ICA - homes írta...

Tényleg gyönyörűek s mesések! Bármelyiket elfogadnám :)

Főmuci írta...

Mi is jártunk a kiállításon és szomorúan láttuk amit látunk. Egy kezemen meg tudom számolni (de nem is kell minden ujjam) a nívós standokat. A tavalyi kiállítóknak kb. negyede jött el, a magas költségek miatt többnyire. Megint a jó magyar mohóság bűnébe estek a szervezők, így ahelyett, hogy minél többen jönnének, egyre kevesebb a kiállító. Azt sem értem mit keres ott ilyenkor egy autós cég??? Merthogy a kolbászos és sajtos standot még csak-csak értem. Ezt is sikerül elcsesznünk, már meg sem lepődöm.

Kedvenc Otthon írta...

@Főmuci: Ott a pont!

Kósa Márta írta...

Vajh a lámpák ára veri-e a csillagos eget?!

Kedvenc Otthon írta...

@Márta: a kisebb gömbök 40e-nél kezdődnek, a nagyobbak 100-200 között. Tudom, nem kevés... Viszont ha teheted, egy különleges lámpára sose sajnáld a pénzt! Sokkal többet dob a látványon (persze, csak ha a környezete és a berendezés engedi érvényesülni), mint hinnéd.