2011-02-23

Séta egy nyári fügeligetben? JÁTÉK - hétfőig!

A dekooderen megjelent három részes cikemmel kapcsolatban itt, a Kedvenc Otthon blogon egy játék is indult Zólyomi Zsolt Le Parfum nevezetű parfümériájának jóvoltából.

Az enteriőrillatosításról és persze a neves parfümőrről szóló írást ne hagyjátok ki, érdekes részleteket tudhattok meg az illatokkal és hatásukkal kapcsolatban. A cikkeket itt találjátok:

Az orrunknál fogva - Zólyomi Zsolt az enteriőrillatosításról
Part 1
Part 2
Part 3

Érdemes a játékba is bekapcsolódni - február 28. hétfő délig még van idő! Egy mini luxus illatgyertya érkezik majd a szerencsés nyerteshez a legendás, francia L’Artisan Parfumeur kollekciójából. Ilyen illatélményben még biztosan nem volt részetek! Ő lesz az:

A parfümőr ezt írja a Interieur Figuier illatgyertyáról: Mintha a Földközi tengernél sétálnánk a nyári fügeligetben. Gyermekkorom egyik kedvenc nyári, zöld, meleg és édes kókusztejes fügeillata. Nagyvonalú, mediterrán, napfényes és fás karakterű enteriőrillat.

Ahhoz, hogy ez a gyertya a Ti lakásotokban illatozzon, a következőt kell tennetek, 2 lépésben:
1. legyetek a Kedvenc Otthon, a Le Parfum és a Dekooder facebook-os oldalainak is rajongói (ha a nevekre kattintotok, megejthetitek a dolgot)
2. a Kedvenc Otthon facebookos oldalán az Enteriőrillatosítás - cikk és JÁTÉK című bármelyik bejegyzés alatt hagyjatok egy kommentet.

Sok szerencsét!

Share

Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

Alexandra Tóth írta...

Eddig nem igazán foglalkoztam a lakás illatával, de ez a cikk nagyon felkeltette az érdeklődésem. Köszi!

Vera írta...

Köszi a gyertya tippet. Fantasztikus illata van, bódító, csak ajánlani tudom. Ugyan nem olcsó, de valamit valamiért.