2012-07-25

Tábor-kép: Virágok közt



Figyelem, hosszas ráhangolódás után elindul a blogon a júliusi Tábor-kép pályázat! 

A "Virágok közt" témáról múlt hónapban már többször gyűjtöttem inspirációt (például: Komfort kültéren, avagy terasz/balkon ötletek; vagy: Kicsi a hely? Tippek kreatív virágültetésre) és a látogatottságból ítélve úgy tűnik, ezek az ötletek nemcsak nekem, hanem másoknak is érdekesek/hasznosak voltak. Ezen a nyomvonalon haladnánk tovább, csak most, ahogy az a Tábor-kép anyagoknál lenni szokott: igazi, színes-szagos olvasói képeket várok, saját megoldásokról!





A téma ezúttal is izgalmas lesz, hiszen egy kis zöld oázisra, hangulatos kertre, teraszra vagy komfortosított, növényekkel benépesített erkélyre mindenki vágyik és a maga lehetőségei szerint igyekszik is megteremteni, függetlenül a méretektől. 

Pályázni épp ezért, a téma meglehetősen tág határain belül bármivel lehet, ami növényekkel és ültetett virágokkal kapcsolatos, akár egy szép kerti részlettel, akár egy ejtőzésre csábító zöld sarokkal, akár a növények kreatív elrendezési/ültetési/tárolási megoldásaival.





Ezen felül a Tábor-kép: Virágok közt júliusi olvasói pályázaton az vehet részt, aki:

1. saját otthonában/kertjében készült képet küld legkésőbb augusztus 2. csütörtökig emailben a kedvencotthon[kukac]gmail.com címre a fenti témában (1 db képet várok, ami lehet egy önálló fotó vagy több fotóból készült montázs, lehetőség szerint megtartva az átlagos képarányokat. Amennyiben több fotót kapok, az általam választott 1 db kerül feltöltésre),
2. ír hozzá 2 sort, mit szeret(nek) benne, mit tart a legjobb ötletnek, hogy jött létre, stb.,
3. bejelöli magát az általam feltöltött fotóján a Tábor-kép: Virágok közt mappában, ami a Kedvenc Otthon facebook oldalán található,
4. begyűjt a blog olvasóitól annyi szavazatot, hogy augusztus 3-án, péntek déli 12 órakor épp toronymagasan vezesse a mezőnyt.






A legtöbb szavazatot szerző fotó tulajdonosának mennyei nyereménye egy vásárlási utalvány 30 ezer Ft értékben, amit a LavandArt Kertészetben (Albertirsa) költhet el. Remélhetőleg már sokan olvastátok a családi vállalkozást bemutató posztokat (LavandArt - Több mint levendula I, II. ), így tudhatjátok, hogy a mintegy 12 ezer négyzetméternyi területen óriási és nagyon minőségi választék, kedves tulajdonosok és figyelmes, segítő munkatársak várnak Titeket! 

Küldjetek minél többen fotót, drukkolok mindenkinek, aki majd szavazatokra vár!

Via

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: