2015-01-19

Szülinapos


5 éves a blog, blogévekben számolva ez már nem csitri kategória, de még nem is matuzsálem. Szóval most összeértünk, a blog meg én. A magam részéről úgy tervezem, hogy ez a szülinap egy szép, érett, megfontolt korszak új nyitánya lesz (tegnap már pedzegettem a slow blogging terveimet), remélhetőleg sok-sok (megvalósult) tervvel, minőségileg előremutatóan.

Év végi leltár nem volt, nem szokásom, az összegzés folyamatosan történik, az elmúlt egy évre pedig csak annyiban tekintenék vissza, amennyiben kiindulópontja, inspirációja lehet a jövőnek. A hektikus blogvezetés okán elmaradtam egy csomó szuper dologgal: lakásbemutatókkal, amikben ti vagytok otthon, házi projektekkel, amik a megvalósulás után nem lettek dokumentálva, utazásokkal (New York!!!, Toscana!!!), amik bővelkednek életmódos, lakáskultúrás, design vonatkozású kitekintéssel, és rengeteg képanyaggal, amik mind a feldolgozást várják. Megígértem magamnak, hogy gyűjtöm a referenciákat (magazinos írásokat, styling anyagokat, rovatokat, ami a munkám része), de valahogy mindig az marad utoljára. És azt is, hogy nem csak mindig tervezgetek, hanem engedek a megvalósítás spontaneitásának. Nektek azt tudom megígérni, hogy a Kedvenc Otthon továbbra is nyitva áll előttetek, várom a javaslatokat, ötleteket, kéréseket, kérdéseket. 

Szívből köszönöm, hogy itt vagytok, és hogy 5 (4/3/2/1/..) éve velem vagytok, kíváncsiak vagytok, olvasók vagytok, az új iránt nyitott, lelkes otthonszépítők!

Maradjatok velem, este hozok ajándékot is!!! 

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: