2015-01-18

Follow me..


Az új év ráérősen indul itt a blogon, a fokozott családi egymásra figyelés és a "civil" munkából engedélyezett szabadság együttesen még akkor is rányomja a bélyegét az ember munkatempójára, ha a másik élete egyébként igényelné az állandó (online) jelenlétet. A slow mozgalom jó példáira hagyatkozva egyébként is azt tervezem, hogy a slow blogging lelkes követőjévé válok. Nem tűnök el hónapokra (mint tavaly), és nem is ontom naponta a gyorsfogyasztásra biztató posztokat (ilyet talán eddig sem tettem), hanem találok egy tartalmas tempót. 5 éves a blog, és minden jel szerint megy ez tovább is. Tartsatok velem!


Hosszas egyoldalú pinterest rajongás után a jelenséget kölcsönössé tettem, jobbkésőnmintsoha alapon. Itt a Kedvenc Otthon pinterest oldal, aktuálisan 545 inspirációval. A házi mappában végre dokumentáltam a jelentős számú saját lakás fotózást/magazinos megjelenést, így retrospektív is végignézhető a helyzet állása és változása. Igyekszem az eddig napvilágot látott saját projekteket is összegyűjteni, addig is egyszerűen, ésszerűen rendezett mappákban találjátok az általam megtekintésre javasolt képeket. Biztos, hogy csak olyanokat, amik szépek, jó minőségűek, vizuálisan is inspirálóak, és amit egészükben vagy részletükben bármikor bevállalnék, stílusoktól függetlenül.

www.pinterest.com/kedvencotthon



A téli szünetben egy huszárvágással az Instagramra is felbűvészkedtem a KEDVENC_OTTHON-t, ezen a néven megtaláltok. Ismerősök tudják, hogy általában fotókkal kommunikálok velük, a spontán benyomások képre váltása a blog facebook profilján viszont eddig nem nagyon kapott helyet (a gondosan válogatott és szerkesztett fotók a posztokban egészen más tészta). Most itt a lehetőség, több rólam, a városról, bármiről, amit látok és érdekel, teljesen más tartalom. Ha van kedvetek, kövessetek itt is, örülnék neki!




A facebook táborban persze az ünnepek óta is zajlik az élet, napi inspirációk, lakások, aktuális hírek, tippek jönnek-mennek, ha még nem csatlakoztatok, itt megtehetitek:
www.facebook.com/kedvencotthon




Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: