2015-01-19

Ajándék - Nyerd meg az F&F home nyereménycsomagját!


A bővülő tematika ellenére egy alapvetően még mindig lakberendezéssel, stylinggal, lakásdekorációkkal foglalkozó blog esetében nincs is annál szebb, mint hogy a szülinapján efféle ajándékkal kedveskedhet az olvasóinak.
Dekorációs fronton minőségében, esztétikumában válogatós, de egyébként majdhogynem mindenevő vagyok, már ami a termékek sokféleségét, funkcióját illeti: bármi, bárhová jöhet, naná, hogy mindig kellene egy szép váza, gyertyatartó, terítő, de főleg párna, párna és párna (erről a mániámról bővebben itt), arról a nyilvánvaló tényről már ne is beszéljek, hogy egy csodálatos étkészletre mennyire nagy szükség van otthon, és ezt én már mennyiezeréve szeretném beszerezni.

Szóval most itt a lehetőség és mindezt egy olyan márkától, ami bárkihez közel állhat, hiszen megfizethető, mértéktartó, mégis a stílusos, színes, játékos vonalat képviseli. Az F&F home 2014-es őszi-téli kínálatából nemrég már hoztam néhány részletet, most lássuk bővebben a kollekciókat:

A Mesés Keletet kínai kertek inspirálták, az élénk színekkel, virágmintáival, legyezőformáival egzotikus hangulatot csempésznek a négy fal közé.






Elegancia és csillogás, egy Aranyló Luxus névre hallgató kollekciótól ezt is várjuk, jól kombinálható az állatmintás trendekkel, a flitteres, plüssös anyagokkal, a bársonyos tapintással. Nem kell hozzá ünnep, hogy ez uralja a terepet, az arany és ezüst luxus a hétköznapi tereket is feldobja. Gyöngyöző pezsgő jár hozzá!






A Vidéki Varázs kitör a len, pamut és vászonanyagok, a bézs, szürke, fehér visszafogottságból, a kollekció az időtlen vidéki hangulattal párosuló rózsa- és levélmintával, a kockás anyagokkal, a szőrmével operál. Meleg őszi színek, rusztikus lámpások, kiegészítők járnak hozzá. 





Nemsokára már a tavaszi-nyári darabok közül válogathatunk, használjátok ki ezt az időszakot arra, hogy még beszerezzétek a kedvenceket!
Forrás: F&F home

A játék hamarosan indul. Kövessétek a Kedvenc Otthon facebook oldalát (katt ide) és az F&F home facebook oldalát (és ide is)hogy ne maradjatok le a játék részleteiről és a nyereményről!

A JÁTÉKRA ITT LEHET JELENTKEZNI:https://anapp.me/f/CGS/



Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: