2011-01-18

Szülinapi szentimentál

1 éves a Kedvenc Otthon. Van torta, egy szál gyertya és sok-sok olvasó! Hogy így képzeltem-e? Nem biztos, tulajdonképpen fogalmam sem volt, hogy mire vállakozom.  Nem számoltam a gép előtt töltött órákkal, a jó témák/képek utáni hosszas nyomozással, a helyszínelésekkel, a paparazzi fotókkal, a html-kódfejtéssel, a mellékhatásként kialakult netfüggőséggel. Nem tudtam, hogy reagáltok minderre, hasonlóan gondolkodunk-e, kapok-e visszajelzést. Nem gondoltam át, mennyire lehetek személyes, hogyan legyek tetszetős.
Egyet tudtam, hogy megmutatnám, hogyan jött létre a Kedvenc Otthon, vagyis amire az Otthon magazin pályázatán egy éve a legtöbben szavaztak. Aztán meg azt, hogy tengernyi jó példa van, csak körül kell nézni, válogatni kell. És végül, hogy a lakáskultúrával foglalkozni bármilyen szinten lehet, kell, érdemes.
Amire a legkevésbé számítottam, azok Ti vagytok. Követők, blograjongók, blogtársak, több ezer komment és hosszászólás, kérdések, javaslatok, vendégposztok, interjúk, elküldött alaprajzok, megvalósult dekorációk, ötletek, krétafalak. Ha bárkit bármikor inspirált a Kedvenc Otthon, már megérte.


Az évfordulóra jöjjön egy kis válogatás a 2010-es posztokból, néhány személyes kedvencem:

JANUÁR - Kékfestő



ÁPRILIS -  Gyerekes


JÚNIUS - Puff neki! 

JÚLIUS - Egy kis henna 

AUGUSZTUS - 1000 tó / 1



NOVEMBER - Provence itthon



A Kedvenc Otthont olvasóknak óriási köszönet! 

Ha tetszett ez a poszt, osszátok meg a linket!



Share

Szólj hozzá!

4 megjegyzés:

Dekorella írta...

Boldog szülinapot! :-) Köszönöm az egy év alatt született sok szórakoztató, inspiráló, tanulságos bejegyzés. Mindig élvezet olvasgatni a blogod Noémi!

Unknown írta...

Én is gratulálok, ez a poszt is jó lett, mint mindegyik!

vizitkártya írta...

Gratula a szülinaposnak és az új publikációnak is. Lám, nincsenek bevehetetlen várak...:)

Kedvenc Otthon írta...

Emese: Szép kis köszöntő, nagyon jól esik, különösen egy blogtárstól :)

Anita, köszi szépen, hamarosan egy hajóban ;)

Kinga: Nagyon köszönöm! Nem volt ostrom, mi lett volna, ha még az is? :D