2010-11-23

YUNO

A szakmát, vagyis lakberendezőket és a hatalmas termék-kínálatban eligazodni vágyó igényes lakástulajdonosokat egyaránt várja a Yuno Design üzlete, amely a napokban nyitotta meg kapuit Budapesten, az újpesti rakparton.  Bemutatótermükben a különleges festékektől és burkolatoktól, a legkülönfélébb bútorokon, gépészeti berendezéseken át a szórakoztató elektronikáig terjed a kínálat. A négy neves enteriőr-tervezőből álló csapat szolgáltatásai a lakás kialakításának összes fázisát felölelik: a tanácsadástól a tervezésen át a kivitelezésig. A megnyitót követő tájékoztatón én is ott jártam. A sokféle arcát mutató üzletről több tucat fotó készült, de az alábbi képválogatással engedjétek meg, hogy a blogtábor méltánytalanul elhanyagolt kisebbségének, a férfi olvasóknak kedvezzek!

Fém és nyers tégla - az indusztriális hangulatot a téglafalra álmodott üvegcsillár és az egyedi tervek alapján, fémlemezekből vágott korlát oldja. A megfelelő megvilágítással a korlát mintájával a falon is találkozhatunk  


Különleges falburkolatok, elegáns kárpitok, extra lámpák, férfiasra hangolt terek


 Egy ilyen dizájnos csocsó-asztalnak ki ne szorítana helyet? Vesszen a háztartási helyiség!!! :)


Íme egy fullos moziszoba csúcstechnikával. Erre azért én is befizetnék...



Forrás: saját fotók

Share

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

Dekorella írta...

Jól hangzik, klassz cuccok, el fogok menni megnézni őket. A Coin-t is Te ajánlottad, és az is szuper! Van egy fonott plüssös bordó takarójuk pl. amit minden ottjártamkor megsimogatok annyira finom. Bár lenne más színben is. Különben ma is megyek simogatni.... ;-)

Kedvenc Othton írta...

Túl vagy a programon? Mesélj, mit láttál? Egy időben minden héten a Coinban voltam, legutóbb az őszi kollekció érkezésekor, de decemberben biztos megyek még.

Dekorella írta...

Főleg hófehérben nyomják a karit, ami nekem bejön. Hatalmas fehér masnik, fehér fa, fehér csilivilik. Csak beloholtam valamiért, átcsemegézni nem volt idő, de biztos megyek még, mert vannak jó cuccok.