2010-10-06

Régi útitársak

Tegnap este a buszon ülve megszabadítottak a táskámtól (csúnya volt végignézni, még akkor is, ha ez alatt mindössze 1-2 másodpercnyi szervezett jelenetsort kell érteni). A szabadítás persze nem a legjobb szó rá, nem volt terhemre sem a táskám, sem a változatos tartalma. Az anyagi kár felmérésén túl a benne maradt pótolhatatlan emlékek jutnak rögtön eszembe: csak lassan jövök rá, mi minden apróságot, becses darabot, régi útitársat kell most elengedni...

 
 

Forrás



Share

Szólj hozzá!

6 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Sajnálom:((( Én is átestem hasonlón, és tényleg az emlékek azok, amik pótolhatatlanok. A többit pénz, idő, energia árán megszerezheted újra, de őket nem... A képek viszont tetszenek, köszi:)

Kedvenc Otthon írta...

Köszi az együttérzést :)

Dekorella írta...

De hogy történt? Hogy történhetett ilyen? Észrevetted amikor ügyködtek? Annyira sajnálom Noémi! Az értékeket, és magát azt az erőszakot, hogy el merik venni a másét. Persze nem egyedi eset ez a szörnyűség, velem is megesett, Anyuval is, sőt amikor a kolléganőm apukája rosszul lett a villamoson és meg is halt mindenét ellopták mire a család odaért!:-(

Alexandra Tóth írta...

Nagyon sajnálom én is! :( Az én táskámat még nem lopták el soha, de az Anyukámét igen ,amiben nekem is hozott dolgokat( pl: karlánc az ékszerésztől). Együttérzek!

Névtelen írta...

Sajnálom, Notti!!!
Andi a tetőtérből

Kedvenc Otthon írta...

Sziasztok,
nekem is ez volt az Első :) remélem az utolsó is. Ültem, táskám az ölemben, telefon a kezemben. Ők a folyosó túloldalán velem egy sorban. Jeleztek, a busz megállt, ajtó már berregett, amikor odanyúltak, majd lerohantak vele. Nagyon simán ment. Futkározni nem volt értelme, azonkívül kifejezetten gáz környéken jártunk éppen. Ja, és az ülőhelyek mind elfogytak a buszon, vagyis egyáltalán nem foglalkoztak azzal, hogy ezt mindenki látja (igaz, a többiek se foglalkoztak vele...).
Tanulság: a táskákat nemcsak akkor kell félteni, ha esélye van a zsebtolvajnak, hanem kb. mindig, teljesen lehetetlen helyzetekben is :))