2010-12-13

4300 fotó egy falon

Szombaton beugrottam a Lomography Nagykövetségre, hogy megcsodáljam az új üzletet. Tudtam, hogy készül a lomófal, de még így is tátva maradt a szám: a hatás gigantikus!


A polcok rekeszeiben egy-egy lomo-típus álldogál, a bal szélén azt a Diana F+ gépet is láthatjátok, amit a pár héttel ezelőtti játékunkban Kinga nyert el.


Sokféle sportos táska közül választhattok - nem csak lomográfok tárolására.
A fanatikusok címkézett pólókban szaladgálhatnak...


A 4,6 m széles, 5 m magas falra 4300 db (!) lomókkal készített kép került fel, a 478 féle kép mindegyikéről 9 nagyítás készült.  A közös nyereményjátékunkról és a sorsolásról készült képek is köztük vannak :)


Figyelem, a képek egyesével lettek felragasztva az öntapadós felülettel ellátott panelekre - ezeket rögzítették utána a falra. 4 ember 2 napig dolgozott egyfolytában. Lehetne követendő példa lakásokban is, nagyon cool! Nézzétek meg, hogy készült:



A két lomo nagykövet: Anett és Kristóf forralt borral, sütivel várta a látogatókat a boltba és a Fogasházban később kezdődő kiállításra. A helyszínen egyébként folyamatosan próbálgathatók az asztalok fölé belógatott fotómasinák. Menjetek, nézelődjetek, kérdezzetek!


Mini lomo-kütyük


Fotó: saját fotók

Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: