2010-12-07

Lazulj otthon!

Gyerekkorom minibárjai még az elemes bútorcsaládok mélyén rejtőzködtek. Az egy- vagy kétajtós darabokból álló szekrénysorok egyetlen izgalmas darabjának a csuklós szerkezettel lenyitható elem számított, tele korhatáros cuccokkal és a mindig megbízhatóan teljesítő borsodiropogóssal. Manapság is többet látni zárt szekrényekben az italos készleteket mint szabadon vagy e célból beépített spéci hűtőkben - a magam részéről sem érzek túl nagy késztetést, hogy a lazítás kellékeit közszemlére tegyem, ha mégis, akkor az első verziót választanám alább:



Forrás 1,  Forrás 2, Forrás 3

Share

Szólj hozzá!

4 megjegyzés:

Nikoletti Petra - Lakberendező írta...

De jó kis összeállítás! :) Borhűtőnk ugyan van, de egy jó kis minibár hiányzik. Kiszedném már a piákat a mosókonyhai kosárból...

Kőrösi Mercédesz írta...

Nekem is az első tetszik leginkább. Nálunk is díszeleg egy festett szódásüveg a falon, hangulatos:) Az első megoldás rusztikos volta tetszik.

Kedvenc Otthon írta...

Nálunk az italok ugyan nagyjából a helyükön (a tálalóban) vannak, de egy borhűtőnek mi is nagy hasznát vennénk, de hol? Talán kivágom a mosógépet a konyhából, helyére mehet a minihűtő ;)

Kedvenc Otthon írta...

Merci, nekem is az egyszerűsége tetszik a falra rögzített darabnak, házilag is könnyen kivitelezhető.