2010-12-16

Téli finomság

Nem véletlen, hogy nem gasztroblogot indítottam, bár a család kétség kívül sokkal, de sokkal jobban járt volna... Mindenesetre élvezem mások szakértelmét és lelkesedését, néha rám is átragad. Főleg csúcsminőségű fotókkal tudnak levenni a lábamról, még akkor is, ha nagyon jól tudom, hogy annak egy része csak illúzió - a végeredmény vhogy sosem pont olyan.


Azért lássuk azt a tippet, igazi téli finomságot gyárthatunk: 
Főzz egy cukorszirupot, amit gyümölcslével (vagy ételfestékkel) pirosra színezhetsz. Szúrj gallyakat az almákba, majd mártsd bele őket a szirupba, végül forgasd meg kókuszreszelékben. Hagyd kihűlni. Ta-taaaam!

A Kedvenc Otthonon nemsokára új rovat indul. Design és Gasztro találkozása lesz ez, a lakberfanok elleshetnek pár konyhai mesterfogást, a fakanálforgatók pedig csiszolhatják ízlésüket. Bízom benne, hogy mindenki javára válik majd a heti 1x jelentkező tematikus poszt, az első mindjárt a karimenüben fog segíteni, cserébe nézünk pár étkezős-terítős sztorit.

Forrás 

Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: