2014-08-21

Vágjunk bele! - Kreatív, kézműves ötletek papírból



Csomagot hozott a postás, nem is akármilyet, az Éva Kreatív Papír nyári számát. A papírdekor téma nálam mindig nagy öröm, ennek ellenére most vettem először a kezembe ezt a friss (idén másodjára megjelenő) tematikus kiadványt. Az Éva portfóliójában nem szoktam csalódni, ezúttal is egy szép kivitelű, tartalmas, guszta magazint vihetünk haza.

Tartalmában egy olyan hasznos kollekciót nyújt át papír témában, amely az online világban, blogokon, tematikus honlapokon gyűjtött, szépen illusztrált ötleteket kézzelfoghatóvá, lapozhatóvá teszi. A magazinba behúzott sablonokkal és mintás dekorpapírokkal együtt tulajdonképp egy kreatív kezdőcsomagot adnak az olvasó kezébe: ha megvan a lelkesedés, rögtön neki is lehet látni a munkának.


A nyári szám kedves apropója, hogy a külföldi blogajánlók mellett egy hazai válogatás is feltűnik a magazin lapjain, köztük én is a Kedvenc Otthonnal. :)


A vaskos magazin további oldalain sok-sok dekoratív csináld magad projektet, tippet és ötletet találtok 
többek között díszcsomagolás, üdvözlőkártyák, SK ajándékok, fal- és partidekoráció, lakásdíszítés témában. Kedvencem a pecsétkészítős projekt, amiből akár egyedi csomagolópapírt is gyárthatunk.










Bőven találunk gyerekeknek való ötleteket is, legyen szó akár játékok készítésről, akár a gyerekszoba "csináld magad" dekorációjáról.




Bár egy-egy interjú keretében megismerhetünk egy hazai grafikust (Molnár Rebeka), és olvashatunk a Bomo Art Manufaktúra munkatársairól, kézműves termékeiről, jó lenne, ha a hazai vonal a saját ötletek kivitelezésében és bemutatásában is megjelenne, nekem egyedül ez hiányzik még az egyébként nagyon tetszetős kiadványból.  

De hogy senkinek ne legyen hiányérzete, a színes-szagos ötletek után jönnek a sablonok, majd rengeteg dekorpapír, biztosan találtok benne kedvetekre valót. Bónuszként további kinyomtatható mintákat tölthettek le innen. További ötletek pedig itt: evamagazin.hu/kreativ






Ha kedvet kaptatok, keressétek az Éva Kreatív Papírt a standokon! 

Legutóbbi saját papír-projekt a blogon: http://kedvencotthon.blogspot.hu/2013/11/muhelytitkok-2.html

Fotók: Kedvenc Otthon

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: