2011-11-10

Párizsi hangulat Prágában


Néhány évvel ezelőtt egy lakberendezési magazin pályázatának utolsó fordulójára, és így a magazin lapjaira is bekerült hazai lakás hozta ezt a hangulatot, mint ami ebben a párizsi hangulatú, egyébként prágai otthonban érezhető. Emlékszem, akkor láttam először olyan lakást, ami kizárólag a fekete-fehér-ezüst kombinációra épített, és mégis tetszetős volt, sok apró dekoratív részlettel, saját átalakítással, újrahasznosított elemekkel. Pont mint itt, ott is a hálóban engedtek egyedül a színek csábításának, hogy meghittebb, kuckósabb legyen a légkör.

A "szürke" étkezőt érdemes alaposabban szemügyre venni, egyszerű, stílusos és gyönyörű!

Egyébként mit gondoltok? Lehet minden fekete-fehér?


Forrás

Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Februárba költözünk egy garzonlakásba és a szobát mi is fekete fehér stílusba szeretnénk berendezni. Egy ideig ellenkeztem, de aztán megbarátkoztam a gondolattal, csak nem tudom, hogy így a konyha meg a fürdő milyen színt kapjon, hogy ne legyen túl kontrasztos az egész lakás..

Kedvenc Otthon írta...

A konyhába fehér bútort tennék, a falra pedig(elég csak az alsó-felső szekrények között lévő sávban, nem az egész konyhában) okkersárgát. A fürdő ezüstös-szürke lehetne. Vagy fordítva :)
Noémi