2011-04-13

Krétafal forever

A mai Nők Lapjában újabb cikket találtok tőlünk. A téma a játszószobák kialakítása volt,  így szerencsére nem kellett messzire menni a képanyagért. A Kedvenc Otthon régi olvasói biztosan találkoztak már a krétafalunkról szóló poszttal, ha valaki mégsem, és vállalkozna rá, katt a linkre vagy lessen bele a lapba az instrukciókért!

Sokszor mondtam/írtam már, hogy nem esetem a gyerekszobák agyondekorálása, itt is elsősorban a fehér falak dominálnak a sok színes játék kontrasztjaként. Hogy mégis legyen faldekoráció a következőt is tehetjük: tapétázás vagy a teljes szobát betöltő színes falak helyett magunk is felfesthetünk mintákat maszkolószalag segítségével. A választott mintát szabadkézzel felskiccelve vagy diavetítő segítségével felnagyítva, majd a falon átrajzolva ragasszuk körbe a szalaggal a határvonalak mentén, ezután töltsük ki festéssel - így készült pl. a tükrös-házikós dekor. Ha rendszeres program a diavetítős mesenézés, hagyjunk elegendő szabad falfelületet!

Az újságból kimaradt képek alább, főszerepben a Blup! babzsákjaival és a két kiskorú zsarolóval, akik a fotózáson elkövetett aktivitásért komoly listát állítottak össze és hajtottak be a pár használható képért könyörgő anyjuktól... 


Fotó: Kerekes Kata
Styling: Téli Judit, B. Tier Noémi
Nők Lapja, 15. szám 



Share

Szólj hozzá!

4 megjegyzés:

Emil und die großen Schwestern írta...

ó de rég olvastam már nök lapját, pedig úgy imádom. gratulálok, nagyon jó képek lettek! éva

Kedvenc Otthon írta...

Köszönöm Éva!!!

Névtelen írta...

Szia Noéi, nem csinálnak nagy felfordulást, koszt a krétafallal? nagyon jól néz ki amúgy:)
Barbi

Kedvenc Otthon írta...

Szia Barbi,
milyen felfordulást? :) Van némi leszálló krétapor, de minimális mennyiség, közvetlenül a fal aljában, nem takaríto többször, mint általában a szobát :) Szóval nem, ajánlom!!!