2011-04-18

Kő kövön


Parasztház spanyol földön. A hűs klímáért és az autentikus hangulatért a vastag kőfalak felelnek, így a felújítás az eredeti elemek megtartásával zajlott. Az új anyagok és formák is mind illeszkednek a rusztikus, mediterrán környezethez: a kazettákra osztott üvegajtónál csak a pálmafás átrium jobb, de adottságot nem pontozunk, így nézzük inkább a fürdőbe simuló betonpultot, vagy a régi bőrfotelt és a felújított fa bútorokat. Big lájk a homlokzatból kiugró kőpad és az udvar komfortosításának!


Share

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

Réka írta...

Nekem az utazóládák...azok a kedvenceim. No meg a sunburst tükör! És tényleg mennyire jó ízléssel lett megcsinálva, nem túl sok, de pont elég apró stílusos megoldással. Nagyon klassz!

Reni írta...

Úristen! Ez csodálatos! Mind... eszméletlen stílusos. Nagyon otthon tudnám érezni magam egy ilyen környezetben és úgy gondolom, hogy a nem csak testileg, hanem lelkileg. Itt aztán nem kéne az inspiráció hiánya miatt szomorkodni.

Klein Kinga írta...

Ez nekem is nagyon bejön, imádom ezt a stílust. Természetes anyagok dögivel és mégsem tömény, hanem könnyed szellemes, nagyon jól eltalálták!