2011-04-10

Blogszemle 1.

Mostantól hétvégenként  - megtörve az ilyenkor szokásos blog-csendet - egy blogszemlézést is beiktatok, vagyis heti ajánló készül a blogbarátok posztjaiból. Ez egyrészt nekem is remek alkalom arra, hogy kilépjek a csőlátás-szerű állapotból, és megnézzem mi van a lakber-világon túl, másrészt remélem, Nektek is tetszeni fog ez a vasárnapi kiruccanás a design egyéb területeire.

Ágy-asztal-tv
Enteriőrök és műalkotások, design és filmek, printek és zenék... ezek közös eredőjeként keletkezett a ma bemutatott, saját tervezésű párnahuzat kollekció.

Tovább: Egy lakberendező blogger párnái 

Designpumpa 
Kolumbia fővárosában, illetve egy környező autópálya felett ívelő hídon állították fel - szó szerint - ezt a kis applikációt, amely a játékautókat gyártó Hot Wheels társaság legfontosabb üzenetét hordozza.

Tovább:  Hot Wheels - brutál reklám a bogotai autópályán

Gyerekszoba 
A tojás vagy a tyúk volt előbb kérdéskört nem most fogjuk megfejteni, ám jön a Húsvét, rohamosan, úgyhogy tojásokkal kell foglalkozni mindenképp.

Tovább: Tojás vs tyúk 

Lisztesláda
Pont ez hiányzott még a repertoárból: a szuperhős tipográfia.

Tovább: 'S' is for Superman

Manzárd Café
Itthon még ma is csak elvétve lehet találkozni - leginkább soha - a gerilla marketingnek ezzel a máshol már szuperül bevált formájával, pedig a közösségi kommunikációnak talán éppen ez a vonala az, ami gyakorlatilag korlátlan lehetőséget és teret biztosít az átadandó vagy közvetíteni szánt üzenetek számára...

Tovább:  20 kreatív gerillamarketing: On the Street

Mindennapi betevő
Bánj tudatosan az energiával, használj energiatakarékos izzót! Fontos, hogy észben tartsd, hogy te is tehetsz az energiapazarlás ellen és manapság már válogathatsz a különböző formájú izzók közül.

Tovább: Izzon az agy, avagy az ötlet fénye! 

Otthon, édes
Az útlevelekbe pecsételem a Mexikót és a Cuixmala szállodakomplexumot, ahová mindjárt be is csekkolunk.

Tovább: Csekkoljuk le, majd csekkoljunk be

Stilblog
Szóljon a kép ruháról, ételről, vagy legyen éppen reklámfotó, Carl Kleiner mindig nagyon ötletes fotókkal rukkol elő. A stockholmi fotográfus esetében nem kell attól tartani, hogy elillan a fantázia vagy a humorérzék…

Tovább:  Carl Kleiner nem viccel (miközben mégis :-)


Urbansnob
Te is gyakran kapod azon magad, hogy már megint a tollad végét rágcsálod tanulás vagy munka közben? Nem baj!

Tovább: Rágd a tollad!


Végezetül, aki még nem látta, annak ajánlom figyelmébe a dekooder-en megjelenő heti cikkem Korányi Zoltán "Ablak a múltra" c. különleges fotósorozatáról! Tovább: "Nékem csak Budapest kell..."


Aktuális bloglapozó a dekooderes blogok heti válogatásából: katt ide!


Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: