2017-03-05

A legtrendibb kék árnyalat


A Dulux gyártója, az AkzoNobel megint előrukkolt az év színével és ahhoz kapcsolódóan a legtrendibb színpalettákkal, melyeket az enteriőrdekorációban felhasználásra ajánl. A nemzetközi szakértő csapat választása idén a Denim Drift elnevezésű kékesszürke árnyalatra esett, amiért abszolút dicséret illeti, mert ez a  gyönyörű, fád, kicsit nyers, férfias árnyalat nagyon elegáns hangulatot kölcsönöz minden térnek.


A Denim Drift valóban időtlen árnyalat, és ahogy az illusztráló fotókból is kitűnik, más és más jelleget ölt attól függően, hogyan és hol használjuk. Univerzális, mert bármely lakberendezési stílushoz illik, jól passzol a rusztikus bútorokhoz, a meleg barna fa színhez, a kopottan vintage stílus kiegészítője lehet, de a skandináv letisztultsággal, fehérséggel is remek kontrasztot alkot.




És hogy milyen kifinomult és sokoldalú, mi sem bizonyítja jobban, mint a következő, Dulux által megálmodott színpaletták, melyek a Denim Drift-tel jól kombinálhatók:

Megfontolt luxus
Ha sokkal jobban vágysz az élményekre, azok megélésére, az elmélyülésre, mint egy újabb tárgyra, ezt egy letisztult, friss, sallangmentes környezettel is kifejezheted: lassíts, és vedd körül magad olyan dolgokkal, amire igazán szükséged van.





Megosztott individualizmus
Ha szeretnél önálló úton járni, az egyéniségedet minden körülmények között kifejezni, ugyanakkor valami nagyobbnak is a részese lenni, közösséget vállalni másokkal.. akkor ez itt a Te színpalettád, amivel nem kell kompromisszumokat kötnöd.






Munkahely otthon
Egyre vékonyabb a munka és magánélet közötti határ, pláne, ha otthon is sokat dolgozunk. Teremtsünk egyensúlyt a privát életünk és a munkánk között! A kiegyenlített kettősség erőteljesebb árnyalatok találkozásával, és szürke alapokkal is megmutatható.




Új romantika
Azoknak, akik a természethez fűződő viszonyukat újragondolnák, és az otthonukban kiteljesítenék: több teret a növényeknek, a zöld minden árnyalatának, a felelősségteljes, környezettudatos létnek, a tudatos döntéseknek!







 



A stílusokról bővebben itt olvashatsz, a Dulux honlapján!
Forrás: dulux.hu


Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: