2017-07-10

Kültéri komfort babzsákokkal?


Nyáron, amikor a hőmérő higanyszálai 27 fok fölé kúsznak, a szabadban ejtőzés és a vízszinteshez közelítő testhelyzet megtalálása már nemcsak egy reális alternatíva, hanem kb. az egyetlen elérhető cél. Ebben a földhöz közeli, vegetáló, fotoszintetizáló állapotban azért fontos a kényelem is, nemhiába bombáznak minket évről évre a pihenőbútor-gyártók mindenféle elképzelésekkel.

Saját tapasztalat szerint a Blup! minőségi (strapabíró anyag, gyönyörű varrás és eldolgozás) babzsákfotelei abszolút felveszik a versenyt a pihenőágyakkal vagy székekkel: eleve vele jár az ülő vagy félig fekvő helyzet, a testet körülölelő puhaság, az alkatodhoz/funkcióhoz leginkább illeszkedő, választható forma. Ráadásul azzal sem kell foglalkoznod, hogy plusz székpárnákat vásárolj, hiszen gyakorlatilag egy hatalmas párnát kapsz. 


Ha jól választasz, a beltéren a bevált darabok kültéren is használhatók lesznek, vagyis vonszolhatod ki a teraszra pihegéshez, baráti csevegéshez, borozáshoz, mehet a fűbe pl. kerti mozizáshoz, kiteheted az erkélyre olvasáshoz. Mindezt azért teheted meg, mert a kültéri babzsákok SUNBRELLA anyaga finom tapintásuk ellenére igencsak ellenálló, hogy pontosan minek is, arról itt alább olvashatsz:

- A textil vízálló, a babzsákfotel azonban nem vízhatlan
- UV álló, tűző napon sem fakul
- A külső huzat nem penészedik
- Könnyen tisztítható
- A textil lélegző, tapintása, használata kellemes


Ha pedig leharcoltad őket a kertben, jöhet a mosás, szivaccsal mosószeres vízzel vagy 30 fokon mosógépben is moshatod, száradás után újra használhatod! Ha elázna, szárítsd ki, mielőtt belevetnéd magad újból (fontos, hogy a működéshez szükséges, hogy a huzatnak legyen valamilyen szintű légzése, ahol a levegő kiszorulhat a töltetből, és ahol – varrások, zipzár – a levegő ki, ott a nedvesség be.)

A választható színekről itt találsz infókat. Ha nem vagy benne biztos, melyik lenne az ideális, használd a Blupfigurátort (babzsáktervező eszközt) vagy nézd meg őket élőben a Blup! belvárosi üzletében!




Képek: Blup!

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: