2012-02-13

Kell egy sarok?!




A múlt heti elhavazódás (mindenféle értelemben) csak még inkább ráhangolt az erre a hónapra beharangozott olvasó képvadászat témájára, az olvasósarokra. Mert hiába tágítjuk egyre inkább az otthoni közösségi tereink határait, méretét, átláthatóságát, egy kuckóra, ami csak a miénk, mindig szükség van. Egy sarokra, ahová bevackolhatjuk magunkat, ahol megisszuk az első (vagy sokadik...) kávét, ahol mézet csurgatunk a forró teánkba, ahol újra és újra elővesszük Márait, belefeledkezünk egy magazinba, vagy épp kinyitjuk a gyerek kedvenc mesekönyvét, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk.







Nincs szabály, hogy hol bukkanunk erre a helyre, néha mi teremtjük, néha csak úgy ránk talál. Az sem evidens, hogy mivel töltjük ki: lehet egy fotel, egy alvásra (is) csábító szófa, puha szőnyeg párnákkal, ringató függőszék, egy ablak kilátással, hely a kandalló mellett... Bármilyen legyen is, az energiája békés, jótékony, pihentető. Nem árt hozzá néhány párna, meleg-puha textilek, egy kis asztal vagy más lerakó.






















Hogy mi kell még hozzá, arra ma este fény derül :) Annyi biztos, hogy ez lesz az, amit a ma  induló játékban megnyerhettek majd, feltéve, ha - a blogszülinapos fotóalbumhoz hasonlóan - küldtök nekem egy fotót a Ti kuckós, olvasósarkos megoldásaitokról, és a hónap végén a ti képetek/otthonotok nyeri el a legtöbb olvasó tetszését.

Addig is inspirálódjatok a fentiekből kedvetekre!

A saját készítésű fotókat (és ha szeretnétek, egy rövid, 2-3 soros leírást hozzá) a kedvencotthon[kukac]gmail.com e-mail címre várom, mostantól február 28-ig. Figyelem: minél előbb küldtök képet, annál több esélyetek van arra, hogy a ti olvasósarkotok kapja a legtöbb like-ot, vagyis szavazatot! Kíváncsian várom őket...

Forrás



Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Tipitá írta...

Jobbnál jobb ötletek és gyönyörűségek!! Köszi!