2011-12-16

Vaduljunk egy kicsit! Vadjutka ékszerek + JÁTÉK

Wild Juditot, a vadjutka ékszerek készítőit már anno, a WAMP sorozatomban is terveztem bemutatni, amikor először találkoztam a kreálmányaival. Aztán az idei Design Héten újra összefutottunk a Kreatimm vásárán, épp jókor: Judit időközben megnyitotta saját boltját a belvárosban.


Ő is, mint jó néhány kreatív sorstárs, nagy utat tett meg idáig a 2002-es ékszerkészítői pályafutás indulása óta, hiszen a hobbija ma már a megélhetését biztosítja számára. Sok közös vonást véltem felfedezni bennünk, már ami a szociológus végzettséget, az újságírást, a fotózást illeti! Az ékszerkészítés is olyan kreatív alkotómunkát kíván meg, amiben fontos a kifinomult ízlés, a saját stílus megtalálása, kezdve az apró elemekből összállt daraboktól egészen a bolt berendezéséig.






Judit jelenleg az ötvös szakmát tanulja, hogy kellően megalapozza a tervezés és kivitelezés folyamatát. Sajátos világára a textilek és más anyagok kombinálása jellemző, az eredmény pedig a színek és textúrák színes, vidám, bohém elegye.






A shopban többféle kollekció is elérhető, kedvencem a vadjutka mini, a gyerekeknek készülő ékszerek, tündériek, és ugyanolyan igényességgel készülnek, mint a felnőtt darabok.





És a lényeg: ha most játszotok velünk, egy 5000 Ft-os kupont nyerhettek, amit beválthattok személyesen Judit pesti boltjában, vagy az online shopban! Villámgyors teendők a következők:

1. Legyél a Vadjutka facebook táborának tagja, katt ide!

2. Csatlakozz a Kedvenc Otthon facebook táborához is, katt ide!

3. A Kedvenc Otthon Vadulj velünk! facebook-os Fényképalbumában (katt ide!) található képek egyikén jelöld be magad a fotó alatt jobb oldalon megjelenő Fénykép megjelölése sorra kattintva! Állj rá a kis kereszttel a képen bárhová, kattints, írd be a neved, majd válaszd a Megjelölés befejezése parancsot. Egy játékos csak egyszer jelölheti magát.

Oszd meg a játék hírét!

A mai naptól december 20. kedd éjfélig jelölhetitek magatokat, sorsolás és eredményhirdetés december 21-én, szerdán! A nyertes* karácsonyig még elzarándokolhat a boltba, vagy postán megkaphatja a kupont, hogy még idejében az ajándékok közé kerüljön!

Sok szerencsét!



*A nyeremény felhasználható 2012. január 31-ig. 

A vadjutka üzletet itt találjátok: VII. Bp., Madách Imre u. 5. (Deák térnél)
Judit weboldala, ahonnan az online Meska-boltja is elérhető: vadjutka.hu

Képforrás 1, 2

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: