2011-08-12

Titkos

Ennyire letisztult lakásbelső és ilyen masszív, tömbösített elrendezés ritkán szerepel a blogon, részint azért, mert a szívemhez közelebb álló kecsesebb formákat, eklektikus lakásbelsőket előnyben részesítem. Ebben a sao paulo-i egylégterű kislakásban azonban olyan szép anyagokat használtak a designerek, hogy érdemes kicsit körülnézni. A fekete-barna koncepció itt egy abszolút elegáns, de modern környezetet teremt, a kisebb-nagyobb tömbök több funkció ellátását teszik lehetővé. A térelválasztó szerepük ugyanolyan fontos, mint, hogy a tárolást megoldják, lásd az egyik oldalról a TV-t rejtő, a másik oldalról komódként működő kis szekrényt a háló és a nappali között, vagy a fa panelekkel burkolt konyhaszekrényt.

A felső szekrényektől mentesített konyhapult feletti fal hangsúlyos dekorációt kapott a gyönyörű, plafonig burkolt csempével, amivel a bejárati ajtót is elrejtették szem elől. A süllyesztett tárolók, fakkok és a titkos, rejtett ajtók nemcsak itt, a lakás több pontján is felfedezésre várnak!




Ha tetszett a poszt, a Kedvenc Otthon facebook táborához itt csatlakozhatsz, a Goldenblogon, a SZAKÉRTŐI kategóriában pedig itt segítheted a blogot egy szavazattal. Köszönöm!




Szólj hozzá!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

És a Herendi nyulat láttátok? :)

Kedvenc Otthon írta...

Uh, porcelán állatokban nem utazom, még akkor sem, ha Herendi, bevallom, én nem ismertem volna fel :( Köszi, hogy szóltál!

Névtelen írta...

Én is csak a jellegzetes mintájáról szúrtam ki :) üdv :)

éva írta...

nagyon nyomasztó!

agnes szucs írta...

nekem nagyon tetszik! én is a Herendi nyulat szúrtam ki... (ez a jellegzetessége, hogy nem rendesen, színesre van kifestve, hanem ezzel a geometrikus mintával... plusz arany... az Andrássy úton most van kint a kirakatban egy hatalmas oroszlán... mondjuk ez a nyúl sokkal tutibb)... nade: azt nem tom, hogy tudnék-e ezen a helyen élni, de a konyhában ott biztosan... és tetszenek a részletek, pl. a csempézett ajtó.

üdv,
á
:)

bocs a sok dumáért. :P

Kedvenc Otthon írta...

Ági: megnézem magamnak azt a hatalmas oroszlánt :)
Igen, nekem is a részletek tetszenek, és a minőségi anyagoknak köszönhetően az elegáns összhatás.