2011-01-23

Leárazások a Hephaistosban

Vannak olyanok, akiket a divatüzletek SALE feliratai, és olyanok is, akiket lakásdekorban utazó üzletek leárazásai hoznak lázba. Jó hír (már akinek), hogy a két halmaz átjárható, legalábbis én ebben a közös kategóriában észlelem magam. Minthogy már kezdetét vette mindenhol a téli vásár, gondoltam közzé teszem a Hephaistos leárazásairól szóló hírt is, hátha mást is boldogít.


Az üzlet - ahonnan annak idején maratoni hosszúságú gondolkodás után kiválasztottam a három tapétánkat (volt, aki ennyi idő alatt egy egész házra való ügyében döntött lazán...) - a 2 hetes téli szünet után újra nyitva áll, és rögtön akciókkal kezd, érdemes körülnézni náluk.

Tapétakönyvek a galérián. Erről beszélek - pedig nem is néztem végig mindet




A hosszas tépelődés leginkább abból fakadt, hogy ritka szép lakástextileket és dekortapétákat forgalmaznak (többek között: Designers Guild, Ralph Lauren Home, Cole&Son) és igen nagy választékban.


Még egy hétig, január 31-ig tart a leárazás: minden lakberendezési és divatkellék, kiegészítő 10-50% , Designers Guild szőnyegek 20-50%, díszpárnák, plédek, vázák és más dísztárgyak 20%, illatgyertyák, más apróságok és Ayala Bar ékszerek pedig 10% kedvezménnyel kaphatók.

A Hephaistos üzletét az. V. ker. Molnár u. 27. alatt találjátok.


Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: