2011-01-24

DEKOODER - A kék-zöld titok nyitja

Az elmúlt nap többfrontos vizuális izgatásáról most lehull a lepel: kiderül, hogy a kék-zöld páros fontos szerepet kapott egy újonnan induló portál arculatában. Az oldal nem csak azért érdekes, mert az építészet, a lakberendezés, a tárgy- és környezetkultúra vagy a művészet iránt lelkesedő fanatikusok és a lelkes amatőrök mekkája lehet. Személyes okokból is fontos, hogy hírt adjak róla. A portált tíz blogger működteti, akik mostanáig egymástól függetlenül hirdették az igét. Tíz blogger, akik - bár a szakmában dolgoznak építészként, lakberendezőként, enteriőrtervezőként, színszakértőként, iparművészként, fotósként vagy csak gyakorlott  kultúrterroristák - mégsem a konkurenciát látják egymásban, és ezentúl egyesítik erőiket. Közösséget alkotnak, hogy a különböző projekteken, programokon keresztül létrehozzanak valamit és az olvasókat is aktivizálják. Jól hangzik?

És most... Van szerencsém alapító tagként bemutatni Nektek a DEKOODER-t!


legújabb hazai stílusportálon szeretettel várjuk a Kedvenc Otthon olvasókat is! Lájkoljatok, hangolódjatok, kommenteljetek! Kövessetek minket a facebookon, osszátok meg a dekooder hírét, legyetek Alapító Olvasók! A portál naponta  frissül, rengeteg újdonsággal várunk Titeket. Most azt is megnézhetitek, kik lesznek a dekoodolók:




Ha probléma lenne a videó lejátszásával a bogon, nézzétek meg innen!

A Kedvenc Otthon változatlan formában üzemel, így dupla adag lakáskultúra jár Nektek, ha a dekoodert is követitek. Erős lesz, de biztosan felfrissít!


Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: