2014-01-06

Otthonok és megoldások



Sűrű volt az év vége, egymást érték a megtisztelő megkeresések, megjelenések (lásd Decemberi riport). Az egyik kedvencem az Otthonok és megoldások c. Fundamenta magazin decemberi számában megjelent képanyag lett. Kitzinger Szonja jegyzi a kiváló cikket, Tóth Milán a szuper fotókat, és örökre hálás leszek nekik, hogy a teljes lakás ismét fotózásra került. Nélkülük, és az ezzel értelemszerűen együtt járó határidő nélkül ki tudja mikor végeztem volna a korábban megkezdett kisebb-nagyobb átalakításokkal, utómunkálatokkal. :-)




Bár a lakás nagy része változatlan, a dekorációk gyakran cserélődnek az alkalomhoz illően. A nappaliban legtöbbször a képek és párnák: Vigvári Judit és a H&M-es darabok jól megférnek egymás mellett. Az üvegajtókra most végre egy bársony türkiz dekorfüggöny is felkerült.



A háló legnagyobb változása a tapétacsere volt, a lehetőségekről, a választásról, és a házilagos felrakás mikéntjéről  már korábban beszámoltam a blogon (lásd: Szakítás). A Designers Guild diszkrét eleganciáját felváltotta a Zoffany meleg színekben burjánzó őszi lombkoronái, szerintünk jó választásnak bizonyult. 


A legtöbb dolog azért itt is a régi, mint ez a képkeretből készült ékszertartó, amit még a Nők Lapja egyik DIY anyagához készítettünk anno (lásd: Képkeretek új szerepben), azóta is jól szolgál a háló egyik szegletében. 





Kedvenc bögréim a konyhában a Skanditrend-től


Tükörkép ;-)


A cikket a magazinban olvashatjátok. A kész gyerekszobákról hamarosan külön poszt készül a blogon!





Fotók: Tóth Milán
Szöveg: Kitzinger Szonja
A képanyag megjenelt a Fundamenta / Otthonok és megoldások magazin 2013. december - 2014. január számában

A lakásról készült korábbi magazin képanyagok:

Polgári Otthon, 2012. május: Az otthonom a kedvencem
A mi otthonunk, 2010. december - 2011. január: Angyalok és haramiák
Otthon, 2009. november



Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: