2010-03-06

Részekből az egész

Lakásfotózáson részt venni az egyik legizgalmasabb dolgom mostanában. Egyrészt, mert képmániás vagyok, és szeretek fotómasinák társaságában lenni. Másrészt, mert a képek velem együtt születnek meg, így részben rajtam is múlik, hogy mások mit fognak látni ebből. Ennek legjobb része a lakás feltérképezése, és a fotózásokra vitt dekorációk kiválasztása (az örökös rohangálást, cipekedést vagy a szükségszerű rendrakást szívesen kihagynám..) Gyakorlatilag ilyenkor az egész nap (tényleg reggeltől estig) pakolászásból, beállításokból áll, nem tétlenkedünk. A cikkírás csak ezután jön. Ha a fotózáson kapott inspirációkhoz kötetlen beszélgetésekből, sztorizgatásból származó infók társulnak, abból már remélhetőleg születhet valami jó. A stylist munkát és az írást is lelkesen tanulom (van mit..), szerintem a lehető legjobb módon: a gyakorlatban.


A legfrisebb lakásbemutatónk apropóján írom mindezt, A mi otthonunk magazin márciusi számából. A Babaváró költözés c. anyagban egy kétgyerekes fiatal házaspár (nem mellesleg barátaink) budapesti lakásáról olvashattok és láthatjátok az otthonukat a mi szemünkkel :)

A cikk, csakúgy mint a korábban megjelent anyagok
a Nem csak szöveg blogomban is olvasható. 
Tegyetek egy kirándulást oda is!

Terveim szerint a következő lakásfotózásra felpakolom a fényképezőgépem, és virtuálisan végigvezetlek majd Titeket egy ilyen napon. Addig is, mutatok pár magazinból kimaradt részletfotót, hangulatot a mostani cikk kapcsán.

 
Fotó: Kerekes Kata

Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: