2016-12-18

Ezeregyéjszaka meséi




A Laokoon Design-ról - amelynek alapítója Szentirmai-Joly Zsuzsanna textiltervező - először az úgynevezett „mozgószövet” kapcsán hallottam, amely hagyományos kézi szövéssel készül, de az egymáson elcsúszni képes sorok különleges formákat és felületeket tudnak létrehozni.  E jellemzője tökéletessé teszi az „anyagot” extravagáns divatkiegészítők és ruhák tervezéséhez, de legfőképpen lakberendezési felhasználásra.  

A prémium magyar lámpa- és falburkolatgyártó nemrég egy új kollekcióval debütált - a 2017-es tavasz-nyári modelljeiket az Ezeregyéjszaka meséi ihlették. Látványos textúrákat és könnyű felragaszthatóságot kínálnak, amellett, hogy a metál- illetve földszínű árnyalatokban játszó kollekció otthonos hangulatot teremt minden enteriőrben. Ha különleges, extra kiegészítőkre vágytok, érdemes felkeresni a weboldalukat!






Képek: Laokoon



Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szépek, egyediek ezek a lámpák. A párom lakásában felújítjuk a nappalit és éppen lámpákat keresek. Aki hasonló cipőben jár, annak ajánlom a Riodesign oldalát, ott is hasonló egyedi, nagyon szép darabok vannak. http://www.riodesign.hu/lampak-vilagitastechnika
Bella