2012-06-12

Tábor-kép: Képek a falon


Nemhiába veszem újra és újra elő a témát (legutóbb, pl. itt, képelhelyezési tippekkel), de most ahelyett, hogy én vallanék a képekhez való viszonyomról, arra kérlek Titeket, hogy ti tegyétek ugyanezt saját, otthon készült fotóitok segítségével. A téma ebben a hónapban ugyanis a Tábor-kép pályázatok sorában kerül feldolgozásra, és ahogy az lenni szokott, a legtöbb szavazatot kapó (azaz remélhetőleg a legnagyobb tetszést arató) fotó tulajdonosa nyereménnyel távozik.



A pályázat szponzora az a webshop, akiket már korábban bemutattam itt a blogon (katt ide). A Képek méretre szolgáltatás több mint 23 ezer képet kínál mindenféle témában, de ha ez nem lenne elég, saját fotó (papírra, vászonra) nyomtatását is vállalják többféle méretben. Személyes kedvencem a többféle szűrővel kereshető képadatbázis retro kategóriája, ahol több oldalon át válogathatunk régi fekete-fehér fotók és plakátok printjeiből. 






Aki csak inspirálódna, a posztban lévő példákon keresztül ötleteket kaphat arra, hogyan is gazdagíthatják a falon ilyen-olyan módon elhelyezett képek az enteriőrt. Aki viszont kész megoldásokkal rendelkezik és szeretné megmutatni azt, csatlakozzon a játékhoz az alábbi módon.

A Tábor-kép: Képek a falon júniusi olvasói pályázaton az vehet részt, aki:

 1. saját otthonában készült képet küld legkésőbb június 23-ig emailben a kedvencotthon[kukac]gmail.com címre, amelynek témája: képek a falon (1 db képet várok, ami lehet egy önálló fotó vagy több fotóból készült montázs. Amennyiben több fotót kapok, az általam választott 1 db kerül feltöltésre),
 2. ír hozzá 2 sort, mit szeret(nek) benne, mit tart a legjobb ötletnek, hogy jött létre, stb.,
 3. bejelöli magát az általam feltöltött fotóján a Tábor-kép: Képek a falon mappában, ami a Kedvenc Otthon facebook oldalán található,
 4. begyűjt a blog olvasóitól annyi szavazatot, hogy június 25-én, hétfőn déli 12 órakor épp toronymagasan vezesse a mezőnyt.










Érdemes mielőbb kattintani és elküldeni a fotót, hogy minél többen láthassák a 'pályaművet'. Aki most nem aktivizálja magát képküldéssel, arra kérem, hogy szavazatával mindenképp segítse a legjobbakat! Mint ahogy eddig sem volt feltétel, most sem kell a Kedvenc Otthon facebook táborához csatlakozni ahhoz (bár erre inkább biztatni szeretnék mindenkit, nem lebeszélni...), hogy voksolhassatok a legjobb megoldásokra, ezt bárki megteheti. Akire a legtöbb szavazat érkezik, a Képek méretre webshopjának 20 ezer forintos utalványát nyeri! 










Ne feledjétek, a lényeg most is csak az, hogy egymástól, igazi, hétköznapi megoldásokból ötleteket kapjunk! Várom a fotóitokat!

A Képek méretre webshopját itt találjátok a facebook-on.

Tábor-kép júniusi banner (ff fotók: Képek méretre; kanapé: Innoshop; lámpa: Design Lámpa; váza, párna: Ikea)

Via


Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Csibe írta...

Nagyon-nagyon jók! Jobbnál jobb ötletek!