2010-07-09

Egy kupacban

Gyakorlati tapasztalataim azt mutatják, hogy egy átlagos paraméterekkel rendelkező lakásban a gyerekszobában sosincs elég hely, és minél inkább hozzájárulunk a népesedési ráta csökkenésének lassításához, a helyzet annál inkább súlyosbodik. Hacsak nem mondunk le a korántsem extra igényeinkről (dolgozó, mosókonyha, nagy fürdő, gardróbszoba, stb.) egy hatalmas gyerekbirodalom javára, sürgősen megoldást kell találnunk arra, hogyan ékeljük be a srácokat a játékok közé. Jöjjön néhány példa erre:



Forrás 1, Forrás 2, Forrás 3, Forrás 4, Forrás 5, Forrás 6,  Forrás 7,
Forrás 8, Forrás 9-12

Share

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

VKOrsi írta...

a 4 gyerekes nagyon menő :D
a fiamnak meg persze a kék teszik :)

Emil und die großen Schwestern írta...

Szia Noémi,
én is meglepödtem az elején, hogy Holly a decor8-töl itt lakik. a férje hannoveri és most legalább egy évet itt lesznek.
volt a napokban nálam. Nagyon szimpatikus, jó fej. Elöször leizzadva futásból egy pamut melegítöalsóba és pólóba szaladt be, fogalmam sem volt ki ez a nö, de szimpi volt nagyon a természetessége miatt. A napokban visszajött és vintage könyveket vásárolt, amit Amerikába visz ajándékba. örültem, mert a Hollymaus blogján föltett mint linket és talán ír rólunk a decor8 is a nyaralás után.
Most van a domestic candy blogon egy kis összeállíta´s rólunk.
az emil und die großen schwestern blogon minden fotó a boltban van fényképezve. A laubenparadies blogomon a lakásunk és a kertröl vannak képek. Ha gondolod küldhetek neked mailen is fotókat. szia a hannoveri höségböl. 38 fok van itt északon, ágiék holnap jönnek, élvezhetik a höséget.

Nagyon jo ez az emeletes agyas összeallitas. Éva

bogi írta...

a szobafalon 4 kuckós, egybeépített nagyon tetszik. a többi is jó ötlet, de annak a hangulata, kivitelezése nagyon egyedi!