2012-10-12

Mi újság a standokon?



Mostanra erőteljesen körvonalazódott, hogy sokféle munkám közül azok dominálnak a leginkább, amiben  enteriőrstylistként közreműködöm, akár lakások tervezéséről, stílustanácsadásról vagy dekorálásról, egy hangulat megteremtéséről legyen szó. A lakásbemutatók fotózása is ehhez kapcsolódik.
A magazinos anyagokban a stylingot és a cikkeket jegyzem (a fotókat Kerekes Kata és Illés Barna),  bár az ilyen jellegű folyamatos megjelenésekről időhiány miatt mostanában ritkábban adok hírt a blogon. Most két aktuális anyagra hívnám fel a figyelmeteket.

Családban marad címmel az októberi Otthon magazinban szerepel Bogi és Gábor egyedi hangulatú otthona. Az izgalmas összhatás a stílusok keveréséből és a látványos, saját megoldásaikból, különleges kiegészítőkből született. A féléves Lelle szobájának részleteit már a Tábor-kép sorozatom Gyerekszobás albumában is láthattátok a facebookon, és nem csak én figyeltem fel rá, a szavazatok számát látva nektek is tetszett. Érdemes a magazinban megcsodálni a Gábor által készített vanília színű konyhát, ami egyben egyik referenciamunkája is, hiszen konyhák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik a Kulináris Konyhastúdióban.


A másik aktualitást a Polgári Otthon magazinban találjátok, amelynek művészeti vezetőjével, Pécsi Balázzsal már több közös anyag született, legutóbb például májusban, amikor saját lakásunkat fotózták az újságba (fotók itt). 

Ezúttal hosszabb távú lesz az együttműködés, ugyanis a mostani számtól kezdve saját rovatot kaptam, ahol a hónap hangulatához válogatok és ajánlok nektek szépséges kiegészítőket.


Ennek kapcsán dupla az örömöm, hiszen nemcsak én debütáltam rovattal a magazinban, hanem a Kedvenc Otthon facebook oldalán sokáig futó Merci dekorál vendégrovat is életre kelt a Polgári Otthonban! Ancsa és Merci, a két lakberfanatikus barátnő ezúttal már a nagyközönségnek osztja az igét. 




Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az ízelítő képek csodásak!