2011-07-27

Le Posterlon

Megvolt már a Nagy Nyaralás? Még nem? Ki hogy pihen? Mire vágyik?

A Posterlon nevezetű vendégházat francia vidéken, Caumont-sur-Durance-ban találjátok, képeslapra illő, hamisíthatatlan provence-i hangulattal, terekkel, részletekkel. A különleges adottságok egyrészt a vidéknek, másrészt magának a XVI. századi épületnek köszönhetők: a falu szívében álló kastélyt szépen felújították, a szobákat más-más stílusban, főként régi bútorokat renoválva rendezték be. A honlapjukon talált 100 euró/éj megfizethető ár az élményért, pláne a panorámás kültéri medencéért, ha arra jártok, próbáljátok ki!


 Le Posterlon - a vendégház honlapját itt találod!

Ha inkább belföldön maradnál, irány a Balaton-felvidék, keresd a Villa Fiore vendégházat! Zsuzsáéknál is hasonló szépségeket találtok!  

Forrás


Szólj hozzá!

5 megjegyzés:

orsolya vanessza kiss írta...

WOW :)

Névtelen írta...

Agusztus 1-től sajnos már nem "Zsuzsiék" :( Remélem az új tulajok is megállják a helyüket, bár ahogy Zsuzsi főzött... hjaj. Szomorú vagyok, na.

Kedvenc Otthon írta...

Ó,nem tudtam :(
Remélem, jól megérdemelt pihenés következik nekik, és/vagy új kihívások a nagyvilágban!

Névtelen írta...

Ahogy olvastam mind a kettő. Én várom, hogy mi lesz az új vállalkozás, hátha valami vendéglátós :)Egyébként jó lenne egy riport az új tulajokkal, mit terveznek, hogyan gondolják a jövőt. Mit tartanak meg, miben változtatnak? Sok blogon, és újságban szerepelt a Villa. A változás is sokakat érdekelhet, kíváncsi vagyok ki "csap" le elsőnek erre témára, mert engem nagyon érdekel.

Addig is jövök ide nézelődni, köszönöm a szép duranci délelőttöt.

Üdv
Kis Zsuzsi

Kata írta...

Jajj. Fájdalmasan szép. Akár most csomagolnék és indulnék is. :o))